Metal Heart Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 daca vrei sa faci o treaba bagi si un val din spatele cortinei de fier ne-am gandit demult la asa ceva, dar din pacate, motocicletele comniste nu prea sunt specialitatea noastra. pentru ca treaba sa iasa bine si sa nu dam cu batul in balta, trebuie sa apelam la oarece colaboratori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 Mie imi place mult continutul revistei pt ca puneti ce ma intereseaza pe mine:naked, enduro, supermoto, enduro-touring/adventure Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 Reduced 76% Reclama la noul showroom Yamaha este facuta cu "machete" Kawasaki zx 12r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaio07 Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 juma de revista in numarul asta e numai despre enduro blame it on me! Pana una alta, in testul comparativ supermoto, care si asa nu e deloc grozav, apare informatia cum ca toate mobrele din test mai putin SXV-ul au frana dublu disc pe fata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Iulie 19, 2008 Autor Share Postat Iulie 19, 2008 Pana una alta, in testul comparativ supermoto, care si asa nu e deloc grozav, apare informatia cum ca toate mobrele din test mai putin SXV-ul au frana dublu disc pe fata. apai eu stiu ce au facut astia cu caseta technica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate