vintze Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 (editat) ar trebui sa schimb uleiul din furca. am inteles ca la mine (dr350-furca upsidown) intra 1,1 litri. am deja un litru de texaco havoline fork 10. intrebarea e daca pot completa cele 100g tot cu fork 10 dar de la alta firma? Editat Iulie 2, 2008 de vintze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 teoretic daca are aceleasi valori si acelasi grad de aditivare nu e nici o problema.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Iulie 2, 2008 Autor Share Postat Iulie 2, 2008 teoretic daca are aceleasi valori si acelasi grad de aditivare nu e nici o problema.. multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Iulie 24, 2011 Share Postat Iulie 24, 2011 Du-te la un service specializat pe suspensii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 Du-te la un service specializat pe suspensii. Corect. In Olanda sau in UK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ness26 Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 Amesteca-l linistit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calutz Postat August 23, 2011 Share Postat August 23, 2011 si eu lam amestecat si a fost ok inca dupa 2 luni de mers isi face treaba....sfatul eu intreaba un mecanic meserias Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DNY Postat Februarie 20, 2013 Share Postat Februarie 20, 2013 la cat timp se schimba? sau cum iti dai seama ca treb schimbat? in cartzulie zice doar cum se schimba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate