lila Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 cand nu e "fostul meu prieten" atent fug cu capra lui, la greu trage quadul mai bine:). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitac Postat Iulie 16, 2009 Autor Share Postat Iulie 16, 2009 in weekend-ul 11-12 iulie am avut placerea sa merg in drumetia organizata de husqvarna in predeal. traseul pe care l-am parcurs a fost: predeal, diham, busteni, mtii baiului, sinaia. mi-a placut f. mult si abia astept urmatoarea iesire cu Florian Pop Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rebelul Postat Iulie 16, 2009 Share Postat Iulie 16, 2009 in weekend-ul 11-12 iulie am avut placerea sa merg in drumetia organizata de husqvarna in predeal. excelent! felicitari, foarte frumoasa tura, ati bagat ceva rauri. la mai multe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnduroMan Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 FOARTE TARE !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lila Postat Iulie 20, 2009 Share Postat Iulie 20, 2009 Frumoase poze, super drumetia! Ciudat cum la doua zile te mai tineau genunchii sa sari asa pe Ciolpani. Mai ca imi vine sa pun si vreo doua .."exemplificari". Pot? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
6speed Postat Iulie 20, 2009 Share Postat Iulie 20, 2009 super frumos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiancaNEVE Postat Iulie 27, 2009 Share Postat Iulie 27, 2009 vreau si eu sa ma apuc de sportul asta dar habar nu am de unde sa incep. exista cursuri ? de unde imi cumpar echipament de fete? cum sa fac? voi cum ati inceput? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
6speed Postat Iulie 28, 2009 Share Postat Iulie 28, 2009 pai ar trebui sa incepi cu inceputul sa inveti sa mergi pe motocicleta. apoi sa iti cumperi o motocicleta. Apoi echipament corespunzator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiancaNEVE Postat Iulie 29, 2009 Share Postat Iulie 29, 2009 pasul 1 - am luat permis si cam atat pasul 2 - cum ma apuc de enduro adica de unde incep? cum car motorul pana acolo, cine te invata ... pasul 3 - ce echipament si motor sa-mi cumpar? SH vs nou. ce e recomandat pt fete (nu am gasit marimi mici la cizme...) am inteles ca exista cizme si armuri speciale de fete... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 pasul 1 - am luat permis si cam atatpasul 2 - cum ma apuc de enduro adica de unde incep? cum car motorul pana acolo, cine te invata ... pasul 3 - ce echipament si motor sa-mi cumpar? SH vs nou. ce e recomandat pt fete (nu am gasit marimi mici la cizme...) am inteles ca exista cizme si armuri speciale de fete... pai..1: bravo! 2: il cari pe remorca, te lipesti de cineva binevoitor, dar pana atunci ar trebui sa ai un minim de experienta.(adica te duci mai inainte la "Coclau" , la Ciolpani, etc. 3: ca sa nu fac reclama, vizitezi magazinele cu profil enduro din Buc. si iti arata vanzatorii de ce ai nevoie. (in functie si de banii alocati pt. echipament). motor? hmm, pai iar depinde de buget. citesti temeinic topicul asta si parerea mea e sa cauti ceva cat mai usor, ceva de genu' exc 125 2t sau exc 250 4t Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitac Postat August 5, 2009 Autor Share Postat August 5, 2009 Frumoase poze, super drumetia! Ciudat cum la doua zile te mai tineau genunchii sa sari asa pe Ciolpani. Mai ca imi vine sa pun si vreo doua .."exemplificari". Pot? a fost f. placut in acea dupa-amiaza cu voi si sper sa mai mergem cat de curand 530-ul e o bestie ! pune si tu cateva poze cu "magnificul" quad Mesaj completat sezonul de supermoto ma asteapta...pentru asta m-am pregatit corespunzator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lila Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 Da, ce bine m-am simtit eu!...prima data pe Ciolpani, iar motorul tau este absolut suuperb, manevrabil si permisiv chiar si pt un incepator ca mine. Iar ce faci tu cu el.. cand pe o roata, cand in aer, m-ai facut sa cred ca e totul asa usor. Acum am o problema. Trebuie sa ne intalnim si la enduro, dar mai mergem la Ciolpani.Poate miercuri. Mesaj completat Pe de alta parte . Cine trece-n valea seaca Cu hangeru fara teaca Si cu pieptul dezvelit..., eu, atv-ul, Andrii Popa si vreo sapte haiduci (mai englezi, mai romani), toti numai "fantastici" calare .. Asta e Argesul, care m-a lasat visand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate