crivat Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 (editat) adevarat importante:-cum s-a produs accidentul si cum se putea evita numai sa nu inceapa si pe temele astea discutii gen "dutemampizadamatii, ca eu sunt mai enduro ca tine" sau "moriinbisericamatii ca tu nu ai motor de viteza de 15000 de kilometri cubi cu 1 catraliard de cai-putere" PS: fara a viza pe cineva direct, vis-a-vis de motorul calarit.. Legat de remarca "nu se poate evita, ca de aia e accidental": pe jumatate de acord, dpdv teoretic. Insa tot teoretic se pot enumera lucruri sau conduite care ar putea duce la evitarea aparitiei acelei stari de neprevazut, sau cel putin la diminuarea gravitatii consecintelor. Editat Iulie 3, 2008 de crivat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drunken master Postat Iulie 3, 2008 Autor Share Postat Iulie 3, 2008 daca mergi cu unditza pe munte cand e furtuna poti sa ai accident si sa te trasneasca, si sa spui ca ai avut ghinion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 (editat) daca mergi cu unditza pe munte cand e furtuna poti sa ai accident si sa te trasneasca, si sa spui ca ai avut ghinion Cu undita pe munte? S-a deschis sezonul de pescuit la Sf.Ana? Eu merg in general cu umbrela pe munte ....m-a si trasnit de cateva ori ....bine ca nu eram pe motor..... Doctorii zic ca nu am patit nimic...eu normal ca nu ii cred....doar le-am zis ca nu cred in accidente....si ei mi-au retinut buletinul....WTF, ce-or fi pus astia in bere? Editat Iulie 3, 2008 de PNL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crivat Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 daca mergi cu unditza pe munte cand e furtuna poti sa ai accident si sa te trasneasca, si sa spui ca ai avut ghinion si dupa aia iti iei rip si zice lumea ca erai baiat bun... buba e ca ar trebuisa bage cineva la cap ca "undita pe munte = buba", "cand?" si "cat de tare?" si nu "daca?". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sailordana8 Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 si dupa aia iti iei rip si zice lumea ca erai baiat bun... buba e ca ar trebuisa bage cineva la cap ca "undita pe munte = buba", "cand?" si "cat de tare?" si nu "daca?". ha? kiki si buba?? Sa-mi faci un rezumat cum e pe acolo cand te intorci pai nu mai ma joc asa..cum naiba sa plec fara tine?!? nu e frumos..u first..i insist!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BrokenWind Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 ha? kiki si buba?? pai nu mai ma joc asa..cum naiba sa plec fara tine?!? nu e frumos..u first..i insist!! Eu credeam ca esti fata culta si imi poti face si mie o ideie obiectiva de la fata locului ca eu prefer sa ma dau pe sosele chiar daca e riscant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sailordana8 Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 Eu credeam ca esti fata culta si imi poti face si mie o ideie obiectiva de la fata locului ca eu prefer sa ma dau pe sosele chiar daca e riscant ete na..ce are a face cultura cu..asta?! pai si ce am zis eu sa nu te dai?? doar ca sunt strazi si pe la..bagdad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BrokenWind Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 ete na..ce are a face cultura cu..asta?! pai si ce am zis eu sa nu te dai?? doar ca sunt strazi si pe la..bagdad ...si gloante am invatat sa evit,masini,carute,camioane,tractoare si cam orice se afla pe carosabilele romanesti da inca gloante nu am invatat sa evit ,ma gandeam ca tu asa mai citita poate sti cum se face asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate