dezu. Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 Tîrgu MureÂş • Complexul Week-End • 23-26 iulie 2008 Festivalul peninsula 2008 Pret bilet - 170 RON Formații internaționale Avantasia (DE) Beatsteaks (DE) Ektomorf (HU) Epica (NL) Ghymes (SK) Morcheeba (UK) Subscribe (HU) DJ Internaționali Adam Freeland (UK) ATB (DE) Client (UK) DJ Di Santo (PT) John B (UK) LTJ Bukem&MC Conrad (UK) DJ din România Âşi Ungaria DJ TRG (RO) DJ Vasile (RO) Dub Predators / Hazee & Rapala / (RO) Junkie&Hawky (HU) Mihai Popoviciu (RO) Seba 1394 (RO) Vania (RO) Formații din România AB4 (RO) Altar (RO) Bega Blues Band (RO) Butterflies In My Stomach (RO) Byron (RO) Cargo (RO) Coma (RO) Dreamers (RO) Fading Circles (RO) Fanfara Shavale (RO) Fusion Core (RO) Grimus (RO) Guerrillas (RO) Harry Tavitian ĂŠs Cserey Csaba (RO) Highlight (RO) Jazz4Fun (RO) KUMM (RO) Luna Amară (RO) Nightlosers (RO) Omul cu ÂŞobolani (RO) Phaser (RO) Ritmo del Flamenco (RO) Slip (RO) Spitalul de urgență (RO) Swinging Train (RO) sZempĂśl Zenekar (RO) Tabasco (RO) Tapinarii (RO) The Amsterdams (RO) The Mushroom Story (RO) The Others (RO) The Underskies (RO) Trenul de noapte (RO) TĂźndĂŠrground (RO) Ultimul Rând (RO) Vama (RO) Vița de Vie (RO) Zakusca (RO) Za` Duff (RO) Zdob Âşi Zdub (MD) ÂŞuie Paparude (RO) Formații din Ungaria 30Y (HU) Ajde Braco (HU) Anima Sound System (HU) Balkan Fanatik (HU) colorStar (HU) DemjĂŠn Ferenc (HU) Gutenberg halott (HU) Hooligans (HU) KalapĂĄcs (HU) KispĂĄl ĂŠs a Borz (HU) KistehĂŠn - Little Cow (HU) Pannonia Allstars Ska Orchestra (HU) PĂŠterfy Bori & Love Band (HU) Republic (HU) Tankcsapda (HU) Deci ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 Suna al naibi de bine, si cred ca pana la urma asta va fi pasul catre micul meu tur de tara...Numa cu tine Dezule nu pot veni ca tu mergi prea rpd pentru motorul meu Oricum mai vorbim despre asta...suna al naibi de bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Iulie 3, 2008 Autor Share Postat Iulie 3, 2008 More info: http://www.peninsula.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorel Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 stai ca eu nu m-am prins...imi iau bilet , si am acces la toate 4 scenele? si o chestie care mi se pare aiurea e ca se suprapun concertele....daca vreau s vad o formatie d p o scena si pe urma alta formatie...tre s stau s alerg asa d la o scena la alta....degeaba sunt n*n formatii ca nu poti sa vezi decat 1/3...gresesc cumva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jamalex2000 Postat Iulie 5, 2008 Share Postat Iulie 5, 2008 AM FOST EU LA PRIMA EDITIE!merita per total chiar daca se suprapun! pana la urma tu decizi ce vrei sa vezi (exemplu - la o scena cantau zdob si zdub la alta apocalyptica- evaluezi si tu rapid pe care mai ai sansa sa ii mai vezi in .ro si gata decizia). si e foarte faina atmosfera! (romani si maghiari peste tot) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 RECOMAND acest festival.Este foarte bine organizat datorita Maghiarilor care se ocupa si de Sziget. In complexul de langa nu te vei plictisii in timpul zilei iar intrarea este moca. Preturi sunt de bun-simt la beutura si mancare iar lumea este foarte ok...duceti-va!!! .Sper sa ajung si anul acesta. este cineva interesat sa mearga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate