ferox Postat Iulie 22, 2005 Share Postat Iulie 22, 2005 Salut! Stie cineva cum se regleaza inaltimea la sa la KTM 525 '03, pentru ca eu abia ajung pe pamint cu reglajele standard, as vrea niste sfaturi concrete nu numai ca se face asa si asa, asa stiu si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Iulie 22, 2005 Share Postat Iulie 22, 2005 Ktm-ul e prin definitie inalt o sa te obisnuiesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ferox Postat Iulie 25, 2005 Autor Share Postat Iulie 25, 2005 este adevarat dar am un video pe care arata cum se face dar nu inteleg nimic pentru ca e in germana si nu am pe nimeni care stie. in primul rind trebuie sa schimb arcul este prea tare pentru kilele mele, se gasesc trei marimi de arcuri, eu as avea nevoie de cel mai moale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate