vladf Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 Desi nu pot sa-mi exprim parerea de rau ca un baiat de varsta mea a murit pentru ceva ce-i place, nu prea vad sensul topicurilor de genul asta. Adica, baiatul si-a cautat-o ... e o sinucidere indirecta ce a facut el, mai devreme sau mai tarziu si daca scapa tot il ajungea moartea din urma. Bati la usa mortii si bati si pana la urma iti deschide. Oameni care chiar merita un loc pe forum sunt cei care nu mor din prostia lor, "RIP" merita orice mort. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorman35 Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 Din pacate cei care mor nu prea au timp sa citeasca pe forum...si la accidente, si la incepatori. Parerea mea. ..bine punctat.. .Dumnezeu sa-l aiba in paza au fost cativa care dadeau sfaturi la aceasta rubrica,ca mai tarziu ei insusi sa aiba accident.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate