Poison Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 (editat) DE LA INCEPUT VA ZIC : RABDARE SI TUTUN .. am pus multe poze, sunt destul de mari, si dureaza pana se vor descarca corect. ..... 4 insi, 4 motoare, si o tura prin tara, pe care o voi tine minte mereu. Traseul a fost : Bucuresti - Ploiesti - Cheia - Brasov - Targu Sacuiesc - Oituz - Onesti - Moinesti - Bacau - Piatra Neamt - Tg Neamt - Falticeni - Gura Humorului - Campulung Moldovenesc - Carlibaba - Borsa - Nasaud - Ilva Mica - Muntii Bargaului - Susanii Bargaului - Vatra Dornei - Brosteni - Poiana Taiului - Bicaz - Lacu Rosu - Gheorgheni - Miercurea Ciuc - Targu Secuiesc - Brasov - Sinaia - Ploiesti. Totul a inceput de la acest topic : /index.php?...226582&st=0 Abia m-am trezit azi dimineata, si tot ceea ce am visat azi noapte erau numai viraje, curbe si peisaje . Locuri pe care le-am mai vazut cand eram mic, sau locuri care le-am vazut mai recent, in ultimii ani. Totul a inceput joi dimineata, cand 4 insi pe 4 cai au plecat intr-o mica "aventura" prin partea estica si de nord-est a tarii. Cateva poze din prima zii, o mica oprire dupa o forja pe Cheia , apoi un popas sa luam pranzu'. Prima zi find numai cu scopul de a ajunge sa trecem de Piatra Neamt, nu s-au lasat cu prea multe popasuri, ci numai drum intins. Primul loc de campare, a fost joi seara, undeva la 1 km de manastirea Agapia. vremea a fost perfecta, locatia sublima, compania excelenta. Sa stai cu cortul in asemnea decor a fost nemaipomenit, inconjurati de apa, paduri, si aer curat. Gratarul a fost binevenit dupa o zii de alergat, iar dimineata eram din nou pe cai. Dimineata, din nou la drum. Peisaje si paduri care te faceau sa opresti din 100 in 100 de metri. Prima manastire vizitata, a fost Agapia, unde m-au impresionat linistea, curatenia, si aranjamentul floral. Nu le am cu florile, dar combinatia cromatica m-a impresionat, si nici un om normal nu are cum sa ramana indiferent. paranteza... deci incredibil... desi pozele sunt pe siteul personal.. nu pot da linkurile aici.. cica sunt prea multe poze trebuie sa scrie oricine, orice.. ca sa pun urmatorul set de poze... /end of paranteza ... P.S. .. GG admins Editat Iulie 7, 2008 de Poison Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 frumos, intr-adevar... totusi pozele sunt un pic cam mari, incearca sa le faci mai mici data viitoare, frumoase drumuri de facut felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poison Postat Iulie 7, 2008 Autor Share Postat Iulie 7, 2008 (editat) paranteza nu am decat 360 de poze. cum sa stau sa micsorez atatea poze ? O sa incerc sa ma gandesc la o solutie data viitoare. /end of paranteza continuare..... Varatec si Voronet au urmat apoi, o scurta vizita celor 2 manastiri pe care le-am mai vazut acum 10 ani. Dupa o mica pauza de odihna, si de relaxare ... am plecat de am facut si o mica vizita in Humulesti... unde am gasit un parc tematic pe care nu mi-l amintesc de la ultima mea vizita, de cand eram copil .. si cum.. calatorului ii sade bine cu drumul... am purces la a doua zii de "calarit" . O zii furtunoasa , si la propriu si la figurat, in care am mers ore intregi pe ploaie, unde am gresit drumul, ne-am luat dupa sateni, am facut enduro, prin munti, prin sate de mult uitate, dar de noi.. vizitate.. Zona dintre Falticeni - Gura Humorului - Campulung Moldovenesc - Carlibaba - Borsa , m-a impresionat prin frumusetea peisajelor, insa restrictiile, semafoarele, traficul intens de camioane m-a dezamagit. Insa faptul ca se lucreaza din greu la soselele din acea parte a tarii, m-a facut deja sa-mi fac planuri si la anul sa-mi fac cateva weekenduri pe acolo. Insa, daca te gandesti de doua ori, o sa avem sosele, dar nu o sa mai avem paduri, sa ne delectam privirile. Ne batem joc. ne batem joc de tara noastra, de mostenirea pe care o avem, de singura atractie pe care o avem. Muntii si padurile. Cred ca am vazut, fara sa exagerez, SUTE de camioane pline de lemn. Defrisarile sunt in toi, si nimic nu mai poate opri setea de imbogatire a unora, coruptia, si tot ce duce la distrugerea padurilor. Editat Iulie 7, 2008 de Poison Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Frumoasa tura ! Cu padurile ai perfecta dreptate, am inceput si eu sa fac fotografii cu dezastrele ecologice intalnite in raidurile mele, insa nu stiu unde sa le pun sa aiba ceva efect. E un adevarat masacru ce-l fac cativa parveniti pusi pe inavutire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 frumoase zone ati vizitat. sper ca v-au fost de ajutor informatiile despre drumuri Toate alea faine si asfalt uscat! PS: drumul dintre Campulung si Iacobeni e in reparatie de vreo 2 ani, asa ca slabe sanse sa fie gata pana anul viitor, dar noi speram PS2: am vazut o poza cu indicatorul Campulung tot inainte, Stulpicani stanga. Intra pe topicul asta si o sa vezi unde ajungeati daca faceati stanga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poison Postat Iulie 8, 2008 Autor Share Postat Iulie 8, 2008 paranteza 1) mi-am bagat nasu pe la tutorialu de postare a pozelor, si le-am micsorat. 2) @alveola ... jean_taxi chiar a notat indicatiile primite pe forum, si am tinut cont de ele pe traseu ) 3) @alveola ... daca stiam unde duce drumu ala, chiar se merita o mica vizita in acel orasel.. altadata o sa stiu. /end of paranteza Alte poze , pline de acel verde care mi-a spalat retina de griul asfaltului, si a oraselor : Norii ce aveau sa ne strice distractia, si a doua parte a zilei : Un moment de ratacire... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate