motomaniac Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 salutare la toata lumea....as avea de o roata pe 15 spitzata.....preferabil de la o kawa el 250 dar merge si de la altceva.....dak are cineva lasati un mesaj aici pe site....numai bine;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 salutare la toata lumea....as avea de o roata pe 15 spitzata.....preferabil de la o kawa el 250 dar merge si de la altceva.....dak are cineva lasati un mesaj aici pe site....numai bine;) http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...1996-97229.html Are de vanzare o roata de vt600 si o da ieftin! ( daca o mai are!!!). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motomaniac Postat Iulie 9, 2008 Autor Share Postat Iulie 9, 2008 ms mult ...am dat mail la om si acum astept sa vad ce zice.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dealer Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 Vezi ca MOTORANGEL vinde o roata de spate de shadow pe 15 cu tot cu cauciuc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 salutare la toata lumea....as avea de o roata pe 15 spitzata.....preferabil de la o kawa el 250 dar merge si de la altceva.....dak are cineva lasati un mesaj aici pe site....numai bine;) am eu roata de jaguar pe 15 cu 100 de spitze lata trebuie adaptata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorangel Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 Am eu o roata de shadow 600 in stare buna/ foaie, cauciuc si-ti dau si bascula. Totul in 400 lei. 0721 291 749 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate