laurmlau Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 Salutare...e careva amator de o plimbare weekendu asta pana la mare? Eu ma duc cu ceberica...singur...si ma gandeam ca mai pleaca cineva... Oricum daca sunt doritori...am id de iahu la profil Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackOnyx Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 Mare atentie noaptea la cainii vagabonzi pe A2. Vinerea trecuta ma deplasam cu masina spre mare. Cu 3 kilometri inainte sa ies de pe autostrada la Cernavoda mi-a iesit in fatza un caine imens. Nu am reusit sa-l evit. Urmarea....cainele facut bucatzi...masina cu masca, spoilerul, intercoolerul si radiatorul facute varza. Nu e prima data cand vad caini pe A2...mare parte din gardurile care trebuie sa ingradeasca autostrada sunt furate, fara plasa sau cu sparturi in ele...cu masina nu risti prea mult daca nu te sperii si tii volanul ferm...cu motocicleta....nu ai nici o sansa daca iti apare brusc in fatza in mijlocul noptii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Iulie 9, 2008 Autor Share Postat Iulie 9, 2008 merci de sfat...o sa am grija Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pachemon Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 nu viii la ciolpani?????? www.dacorum.ro ai grija cum mergi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoMitelu Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 cazare unde si la ce pret? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Iulie 11, 2008 Autor Share Postat Iulie 11, 2008 am vb cu un amic...care vine cu masina..deci nu'i bai de bagaje...aa...cica ar fi prin costinesti...500 000 camera... baaaa da nu va inghesuiti...e 6..mai aveti timp pana la 7-7.30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate