Lombardo Chopper Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 cumpar cute de viteze pt Nipru MT 11 petru ca la al meu sa rupt carcasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocknroll Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 Salut. Fii mai explicit. Ce anume, carcasa mare? Capacul de la iesire? Am carcasa in stare buna, mie mi s-a spart un umar de ax din capac, asa ca pot sa te ajut cu o carcasa. Asfalt uscat numai sub roti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lombardo Chopper Postat Iulie 10, 2008 Autor Share Postat Iulie 10, 2008 (editat) Pe mine mar interesa o cutie de viteve complecta (in stare de functionare) Sau o carcasa cu tot cu capac .(Buna) Petru ca si mie sa rupt axul, dar si din capac si din carcasa. Editat Iulie 10, 2008 de Lombardo Chopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorist1 Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 te pot ajuta eu cu carcasele, chiar cu pinioane si axe+rulmenti, insa mai trebuie sa o "coafezi" putin. nu stiu un pret. zi-mi tu unul pe PM si vorbim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lombardo Chopper Postat Iulie 12, 2008 Autor Share Postat Iulie 12, 2008 Motorist 1 ti-am trimis mesaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate