RaveGSXR Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 Salut In urma cu cateva zile am zgariat din greseala saua unui tip cu un Peugeot V-Click. Caut pe cineva din Bucuresti care nu plange dupa saua lui intreaga sa ii dau la schimb saua aceasta taiata pe maxim 4-5 cm si ii mai dau o diferenta de bani. Astept PM. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clodius Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 vezi ca este cam 100 ron o sa la scootermania.ro si cred ca se potriveste. Problema este ca nu acopera si busonul de la benzina precum cea originala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 Salut In urma cu cateva zile am zgariat din greseala saua unui tip cu un Peugeot V-Click. Caut pe cineva din Bucuresti care nu plange dupa saua lui intreaga sa ii dau la schimb saua aceasta taiata pe maxim 4-5 cm si ii mai dau o diferenta de bani. Astept PM. Multumesc. Si cine crezi ca ar face asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scuteristu Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 Depinde cat e diferenta de bani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaveGSXR Postat Iulie 11, 2008 Autor Share Postat Iulie 11, 2008 (editat) Si cine crezi ca ar face asta? Cineva care are calareste unu la firma si are nevoie de niste roni De aia am si zis astept PM cu oferte. @Clodius: Mersi de info, da nu vreau sa ii iau o sa noua, ca nici a lui nu era noua, doar m-am aflat la momentul nepotrivit. Editat Iulie 11, 2008 de RaveGSXR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 dai lui 50 ron si ai terminat scandalul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clodius Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 Sau mergi la un croitor care are si masina pt piele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreew Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 ... incearca sa vorbesti cu tipul si sa va intelegeti la o suma de bani .. eu stiu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaveGSXR Postat Iulie 13, 2008 Autor Share Postat Iulie 13, 2008 ... incearca sa vorbesti cu tipul si sa va intelegeti la o suma de bani .. eu stiu.. Mda, el vrea banii pt o sa noua ceea ce nu o sa se intample. Daca e cineva dispus pt acest schimb, astept propunerile financiare pe privat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate