Andreew Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 Salutare ! M-ar interesa sa mi spunet isi mei cam ce scutere aveti sa facem o comparatie . m-ar interesa ca am de gand sa -mi achizitionez altul sau un motor sa ma mai gandesc! Eu am un Peugeot Jet Force 2008 Merge foarte bine! Multumesc. Astept poze ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 ce numar misto ai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreew Postat Iulie 12, 2008 Autor Share Postat Iulie 12, 2008 sunt un nou venit am completat repede :| gata esti multumit? lol ce numar ai si tu numar: galben ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Iulie 12, 2008 Share Postat Iulie 12, 2008 motor frate.. ce e asa de greu. mai trebuia sa faci alt topic pt asta.????? puteai macar sa intrebi la discutiii intre noi~!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate