ray Postat Iulie 26, 2005 Share Postat Iulie 26, 2005 Tocmai ce-am ajuns la Targu Mures. Superb drumul.... pacat ca l-am facut "conservat" Stau o saptamana, rog membrii forumului de pe-aici sa-mi dea un beep pe 0788.398.363, cand se intalnesc, sa-mi spuna si mie sa vin Dar puteti posta si aici! Va astept! Tot despre drum.... extraordinar de virajat, plin de urcusuri si coborasuri, ace de par, curbe una dupa alta... de ma doare deja gatul.... EXCELENT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Iulie 26, 2005 Share Postat Iulie 26, 2005 Pacat ca nu ai fost cu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GT' Postat Iulie 26, 2005 Share Postat Iulie 26, 2005 ai sanse sa vezi ceva motociclete seara la terasa de pe malul muresului, la sapte plopi, sau duminica dimineata in piatza. distractie placuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Iulie 26, 2005 Autor Share Postat Iulie 26, 2005 Deja am vazut o multime pe strazi. Si mopeduri, sunt o gramada in partea asta a tarii. Inclusiv mosulica / babuta pe moped... incredibil O sa caut si la sapte plopi, si daca mai sunt duminica pe-aici, ma duc si in piata merci GT' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate