perseu77 Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 (editat) Cum sa curat filtrul de aer din imaginea de mai jos? L-am verificat si pare curat,nou, dar totusi sa fiu eu cu inima impacată... E de ajuns sa il suflu? In manual mi se arata ca il pot sufla la compresor din exterior doar... Presupun ca e din carton sau o pânză cartonată. M-am uitat prin el, am gasit cavea mici insecte pe care le-am scos... parf nu vad.... Deci... cum sa fac?? Mulțumesc! Editat Iulie 13, 2008 de perseu77 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grownup.punk Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 Cum sa curat filtrul de aer din imaginea de mai jos? L-am verificat si pare curat,nou, dar totusi sa fiu eu cu inima impacată...E de ajuns sa il suflu? In manual mi se arata ca il pot sufla la compresor din exterior doar... Presupun ca e din carton sau o pânză cartonată. M-am uitat prin el, am gasit cavea mici insecte pe care le-am scos... parf nu vad.... Deci... cum sa fac?? Mulțumesc! e de ajuns sa il scuturi in mana, nu trebuie sa il sufli cu compresorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate