AliBoss Postat Iulie 27, 2005 Share Postat Iulie 27, 2005 Imi poate spune si mie cineva care se pricepe ce tipuri de limitatoare exista? De exemplu la scuterul meu cand ajung la "blana" cu acceleratia parca se ineaca motoru. Si degeaba mai invart de acceleratie ca viteza ramane acceasi. E un 125 si ia decat 80-85km. Va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
egobrain Postat Iulie 27, 2005 Share Postat Iulie 27, 2005 bai, stiu ca sunt la carburator, pe galerie sau toba, sau la aprindere, probabil la bobina de inductie. Io am un cbr de 125 si nici io nu le-am gasit pe ale mele . Dak se pricepe cineva sa ne spuna cum le dam jos as fi recunoscator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AliBoss Postat Iulie 27, 2005 Autor Share Postat Iulie 27, 2005 Am cautat si eu dar nu am gasit pe nimeni. Cred ca ar fi indicat un service bun pt delimitare. Oricum poate stie cineva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stello_racing Postat Septembrie 29, 2007 Share Postat Septembrie 29, 2007 eu am un rieju rs2 matrix 50cc si nu stiu cum sa il delimitez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_16 Postat Septembrie 29, 2007 Share Postat Septembrie 29, 2007 in primul rand ar trebui sa fie toba... pe care ti-o schimbi daca vrei dupa ce i-ai facut rodajul...se va simti diferenta (demaraj, viteza), dar mai sunt: la transmisie, mai precis la variator exista o shaiba mare....care trebuie scoasa (cel putin asa a fost la un scuter de-al meu), poate fii limitat si din cdi....deci mai bine te duci undeva cu el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate