bandit red Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 o sa razi dar acum 2 minuteam vorbit sa plec in santorini in iunie am o super oferta 7 nopti/mic dejun avion la doar 400 de euro so anul asta inchiriez moto acolo undeva la 25 de euro xt de 600 am dat acum 2 ani Si pentru ce perioada...detali te rog................ am tacut faina poza...mi-ai stricat tot cheful de munca n-ai gusturi prea rele fratilor, vorbim, vorbim, dar nu organizam ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sailordana8 Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 sper sa ajunga cat mai multa lume si sa uite definitia MAMAIA, NEPTUN etcdoar ca acolo nimeni nu va aprecia decapotabila, jeepul si lantul de aur acolo lumea se duce sa vada marea si apusul singurele lucruri ce straluces si merita vazute Foarte frumos...adevarul e ca si eu m-am mirat mereu de ce se duce lumea cu atata inversunare la marea asta a noastra, unde nici nu prea ai ce vedea, e si mult jeg si mai sunt si preturi de mori de inima. Inca mai ma mir..ca sunt atatea locuri frumoase aproape de noi si totusi lumea sta tot aici. Inteleg patrotismul dar nici asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 Frumoasa excursie. Arunc si eu o intrebare: Ai fost in Creta???? Merita sa mergi pt ca este mult mai mare insula. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 5, 2009 Autor Share Postat Februarie 5, 2009 Frumoasa excursie.Arunc si eu o intrebare: Ai fost in Creta???? Merita sa mergi pt ca este mult mai mare insula. man nu am ajuns in creta dar din ce am citit din postul unui motociclist e frumoasa si creta dar e mult mai mare si f populata in santorini nu exista INDUSTRIE deloc so e f frumoasa si in mare parte salbatica plus ca in 10 zile o vezi mai pe toata creta e cam de 10 ori mai mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 si sper sa ajungeti si voi si sa va bucurati de asemenea drumuri si peisaje si eu cred ca este grecia una din cele mai frumoase tari din europa Ce poate fi asa frumos la tara aia, frate? ce, noi nu avem mare frumoasa, statiuni...? Si ce daca e marea transparenta si albastra... da' la ei nu vezi marlani, ML-uri si Cayenne, ce farmec are? Sa bati si atata drum degeaba... so anul asta inchiriez moto acoloundeva la 25 de euro xt de 600 am dat acum 2 ani Unu ca asta? Acum 4 ani tot 25euro era... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kex83 Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 Ce poate fi asa frumos la tara aia, frate? ce, noi nu avem mare frumoasa, statiuni...? Si ce daca e marea transparenta si albastra... da' la ei nu vezi marlani, ML-uri si Cayenne, ce farmec are? Sa bati si atata drum degeaba... Unu ca asta? Acum 4 ani tot 25euro era... Ba avem si noi mare frumoasa si statiuni. Dar atat. Daca reusesti sa faci abstractie de mirosul omniprezent al hamsiilor si al shaormelor, de gunoaiele de pe plaja, de smecherii care intra cu X5-ul pe nisip, de manele date la blana (in anumite statiuni), atunci poti zice ca avem statiuni frumoase si o mare frumoasa. "Parerea mea" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 5, 2009 Autor Share Postat Februarie 5, 2009 Ce poate fi asa frumos la tara aia, frate? ce, noi nu avem mare frumoasa, statiuni...? Si ce daca e marea transparenta si albastra... da' la ei nu vezi marlani, ML-uri si Cayenne, ce farmec are? Sa bati si atata drum degeaba... Unu ca asta? Acum 4 ani tot 25euro era... da man uite aSA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate