AsubayaH Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 E cineva pe aici care poate aduce rulmenti pentru roata fata, pentru un kawasaki zx9r model '97 si rulmenti de jug ? Multumesc anticipat pentru info. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aly_112 Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 din ce oras esti ..........mai cauta pe la tine pe acolo si poate ai sa gasesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aly_112 Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 din ce oras esti ..........mai cauta pe la tine pe acolo si poate ai sa gasesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AsubayaH Postat Iulie 16, 2008 Autor Share Postat Iulie 16, 2008 (editat) din ce oras esti ..........mai cauta pe la tine pe acolo si poate ai sa gasesti Postezi ca sa te afli in treaba ma rog asta e eu am cerut o informatie in cazul in care stie cineva. Din ce oras sunt se vede la profil Editat Iulie 16, 2008 de AsubayaH Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 (editat) Postezi ca sa te afli in treaba ma rog asta e eu am cerut o informatie in cazul in care stie cineva.Din ce oras sunt se vede la profil Baza de reparatii a industriilor(BADI) Undeva pe linga podul Constanta gasesti ce rulment vrei! Daca stii cotele te duci acolo si ceri..... Editat Iulie 16, 2008 de tng Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate