arrowabc Postat Iulie 29, 2005 Share Postat Iulie 29, 2005 Descrierea accidentului e reala. Dar e un 749. Io sunt Tavioane Moto Guzzi California B 11 TAV si eram pe motoru lu Dragos Manutze B 90 EZZ pt ca al meu era la reparat. Veneam de la football si eram in costum adegvat... Am o zgarietura mica si ceva contuzii la umar si picior. Problema e ca motorul asta B 90 EZZ e blestemat tre sa-l duc la mama Omida... Nu am avut nici o sansa sa anticipez accidentul desi aveam pana in 30 la ora... Loganu incepator s-a bucurat ca l-a lasat ala de pe banda 2 si s-a napustit sa treaca fara sa mai se asigure si la banada 1 pe care eram io. L-am vazut in ultimul sfert de secunda si tot ce am putut sa fac a fost sa ma rog sa puna frana ca eu nu mai aveam ce face. Oricum m-am inteles cu omu si e bine deocamdata. Moto are paguba de 2334 €. RCA. Tavi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tetrazonaa Postat Iulie 29, 2005 Share Postat Iulie 29, 2005 Trebuia sa ii dai cateva petarde in gura si sa ii iei loganu sa il vinzi si poate iti ajungeau sa iti repari motorul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaip Postat Iulie 31, 2005 Share Postat Iulie 31, 2005 bine ca nu s-a rasurnat Loganul peste tine, ca am inteles ca e predispus mai ales in viraje strinse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate