sacal Postat Iulie 29, 2005 Share Postat Iulie 29, 2005 vreau sa schimb filtrul de ulei la r6 si n-am nici cea mai vaga idee unde e... poate ma lumineaza cineva. mercic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBOOM Postat Iulie 29, 2005 Share Postat Iulie 29, 2005 Salut, La magazinul nostru de la circuitul de karting gasesti pe stoc filtru de ulei pentru R6! De asemenea, mai gasesti pe stoc ulei, produse diverse de curatat, spray-uri, tobe Micon, , filtru de aer BMC racing, etc, etc... si toate PE STOC! E valabil si pentru restu'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Iulie 29, 2005 Share Postat Iulie 29, 2005 Cred ca se referea la locatzia lui pe motocicleta, nu de unde se poate cumpara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toni Postat Iulie 29, 2005 Share Postat Iulie 29, 2005 Salut, La magazinul nostru de la circuitul de karting gasesti pe stoc filtru de ulei pentru R6! De asemenea, mai gasesti pe stoc ulei, produse diverse de curatat, spray-uri, tobe Micon, , filtru de aer BMC racing, etc, etc... si toate PE STOC! E valabil si pentru restu'! 212734[/snapback] mishto faza asta eu cred ca omul s-a referit ca nu stie unde e filtrul montat pe motor si nu de unde sa-si procure filtrul vezi in partea din stanga motorului, in zona pedalei schimbatorului de viteze, cumva sub pedala cel putin acolo e la fazerul 600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate