Misterio Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 E vorba de o supapa care vine sub rezervor,cu o sita pe ea(care vine bagata in rezervor) si doua furtunase de alimentare la exterior!Raman foarte dator la cine ma poate ajuta,am nevoie repede de piesa! Chiar nu are nimeni asa ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani31 Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 E vorba de o supapa care vine sub rezervor,cu o sita pe ea(care vine bagata in rezervor) si doua furtunase de alimentare la exterior!Raman foarte dator la cine ma poate ajuta,am nevoie repede de piesa! Chiar nu are nimeni asa ceva? Ai dealeri Piaggio in Alba Iulia si in Targu Mures... poate iti pot trimite piesa prin curier. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Misterio Postat Iulie 17, 2008 Autor Share Postat Iulie 17, 2008 (editat) Asta e piesa Aici se vede unde e montata Si scuterul in cauza! Mersi @dani,ma gandeam si eu sa sun la dealer ,dar nici nu stiu cum i zice la nenorocita asta de supapa! Editat Iulie 17, 2008 de Misterio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 Asta e piesa Mersi @dani,ma gandeam si eu sa sun la dealer ,dar nici nu stiu cum i zice la nenorocita asta de supapa! pompa de vacuum se numeste aia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Misterio Postat Iulie 18, 2008 Autor Share Postat Iulie 18, 2008 Ok,mersi tare mult!Inafara de reprezentanta unde o gasesc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 vezi ca poate se potriveste de la alt model...ia pe la tine pe cineva care are piesa, desfa-o putin si vezi daca se potriveste... ca tacamul sa fie complet, pastreaz-o tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Misterio Postat Iulie 18, 2008 Autor Share Postat Iulie 18, 2008 Nu sunt omul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 (editat) Nu sunt omul! e, glumeam... dar pe bune, am vazut ca seamana cu cele aflate la alte modele...deci, poate dai de vrunu busit, sa probezi piesa si daca chiar nu gasesti, si nu se potrivesc altele, fiind poate mai mici la filet, tarod si filiera si adaptezi frumos Editat Iulie 18, 2008 de catul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Misterio Postat Iulie 18, 2008 Autor Share Postat Iulie 18, 2008 Pai asa m-am gandit si eu de aia am deschis topicul! Dar vad ca nu are nimeni o pompa vacum dinasta!Imi trebuie destul de urgen,scuterul il voi face cadou la cineva si asta se va intampa peste doua saptamani iar pana atunci trebuie sa functioneze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 (editat) Pai asa m-am gandit si eu de aia am deschis topicul! Dar vad ca nu are nimeni o pompa vacum dinasta!Imi trebuie destul de urgen,scuterul il voi face cadou la cineva si asta se va intampa peste doua saptamani iar pana atunci trebuie sa functioneze nu stiu exact ca nu prea m-am jucat la scutere, dar nu poti anula aia cu o canea traditionala?adica un robinet, ceva, de la alta motorisca... Editat Iulie 18, 2008 de catul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Misterio Postat Iulie 18, 2008 Autor Share Postat Iulie 18, 2008 Pai nici eu nu prea m-am jucat la partea mecanica la scutere, asa ca nu stiu tare multe nici eu!Oricum ..aia are o supapa inauntru, pe un furtun vine aer si deschide supapa si lasa sa curga benzina pe celalalt..mie cred ca imi lasa deschis tot timpul ca imi ineaca scuterul in timp ce functioneaza!Nu stiu cu ce l-as putea inlocuii asa ca daca cineva imi da macar o idee raman dator! Mai culmea,scuteristii astia is buni la dat din gura pe forum aiurea si cand are nevoie omu de o piesa si putin ajutor,nimeni nimic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 Mai culmea,scuteristii astia is buni la dat din gura pe forum aiurea si cand are nevoie omu de o piesa si putin ajutor,nimeni nimic! mersi pentru apreciere.... vidul din carter face ca pompa asta sa actioneze....ai 3 furtune care vin in ea - furtun benzina din rezervor,furtun cu vid din carter,furtun plecare catre carburator....daca treci peste pompa asta iti va face sa se inece sau daca pompa functioneaza defectuos incepe si iti consuma din ce in ce mai mult cu simptome de inecare a motorului....poti pune o pompa de la alt scuter care are pompa cu vacuum,principiul este acelasi.... p.s. - nu toti scuteristii merita repulsie,printre ei sunt si oameni maturi si de treaba,eu am cunoscut cativa asa...nu cred ca este bine sa generalizezi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Misterio Postat Iulie 18, 2008 Autor Share Postat Iulie 18, 2008 mersi pentru apreciere.... vidul din carter face ca pompa asta sa actioneze....ai 3 furtune care vin in ea - furtun benzina din rezervor,furtun cu vid din carter,furtun plecare catre carburator....daca treci peste pompa asta iti va face sa se inece sau daca pompa functioneaza defectuos incepe si iti consuma din ce in ce mai mult cu simptome de inecare a motorului....poti pune o pompa de la alt scuter care are pompa cu vacuum,principiul este acelasi.... p.s. - nu toti scuteristii merita repulsie,printre ei sunt si oameni maturi si de treaba,eu am cunoscut cativa asa...nu cred ca este bine sa generalizezi.... Scuze daca te-am jignit!Nu ma refeream la tine,,tie iti multumesc..dar sunt o seama de oameni care fac pe grozavii si pe expertii pe a accidente si prin alte topicuri iar cand are nevoie omu de ei,PAS!Cat despre furtune..sunt numai doua se poate vedea si in poza! Pai na pun alta daca imi ofera cineva o pompa de asta de la alt scuter..pe bani binenteles! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Iulie 19, 2008 Share Postat Iulie 19, 2008 !Cat despre furtune..sunt numai doua se poate vedea si in poza! al treilea este cel de sus,gros,prins cu un colier mare... incearca la www.piese-scutere.ro sau la www.darycom.ro... mult succes... http://www.piese-scutere.ro/catalog.php?id=64 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Misterio Postat Iulie 21, 2008 Autor Share Postat Iulie 21, 2008 Ce sa mai spun..mersi tare fumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 Ce sa mai spun..mersi tare fumos! n.p....mult succes la adaptare si reparatie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Misterio Postat Iulie 22, 2008 Autor Share Postat Iulie 22, 2008 Daca as si putea comanda de acolo ar fi si mai grozav Telefoanele de pe site sunt inchise iar la mail nu raspunde nimeni! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 Daca as si putea comanda de acolo ar fi si mai grozav Telefoanele de pe site sunt inchise iar la mail nu raspunde nimeni! pai da...uite de ce.... http://www.piese-scutere.ro/index.html sunt in vacanta pina pe 5 august... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz1411 Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 e, glumeam...dar pe bune, am vazut ca seamana cu cele aflate la alte modele...deci, poate dai de vrunu busit, sa probezi piesa si daca chiar nu gasesti, si nu se potrivesc altele, fiind poate mai mici la filet, tarod si filiera si adaptezi frumos bai nene aia nu se prinde pe filet ci pur si simplu cu un colier... daca nu te descurci in achizitionarea piesei contacteazama pret informativ 60 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate