pantera Postat Septembrie 2, 2005 Share Postat Septembrie 2, 2005 Si marmota..... 236358[/snapback] ...invelea ciocolata in staniol.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zzz Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 pe cand o intrunire la Galati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toni Postat Septembrie 19, 2005 Autor Share Postat Septembrie 19, 2005 pe cand o intrunire la Galati? poate in 2006 exista intentii in sensul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Septembrie 19, 2005 Share Postat Septembrie 19, 2005 pt. ca tot sunt galatean intreb si io: cam unde v-ati gandit sa organizati o intrunire? sa nu-mi spuneti ca la garboavele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misha' Postat Septembrie 20, 2005 Share Postat Septembrie 20, 2005 La Lacul Sarat in Braila ( acum serios tinand cont ca pana la unirea celor 2 orase nu mai este mult Lacul Sarat ar fi un loc destul de bun pentru o intrunire ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toni Postat Septembrie 20, 2005 Autor Share Postat Septembrie 20, 2005 pt. ca tot sunt galatean intreb si io: cam unde v-ati gandit sa organizati o intrunire? sa nu-mi spuneti ca la garboavele... deocamdata locul cel mai adecvat este Lacul Vanatori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Septembrie 20, 2005 Share Postat Septembrie 20, 2005 foarte buna alegerea! e ingradit si foarte aproape de oras si in acelas timp retras! la garboavele cum am auzit eu ca s-ar tine ar fi fost de toata jena, nu pt. ca nu ar fi padurea frumoasa dar ar avea acces orice manelar/cocalar si posesia batei/cutitului/pistolului ar fi fost necesara iar in camping nu cred ca ar fi loc.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate