Raptoru_alb Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 Cine are doua tobe de jawa super bune aproape noi ,am mare nevoie de ele ...!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 (editat) Cine are doua tobe de jawa super bune aproape noi ,am mare nevoie de ele ...!!! si io care ma gandeam ca ai de dat asa ceva caut doua tobe de TS 350...d-alea ridicate(nu orizontale)... dau la schimb doua de minsk, si ceva bani Editat Iulie 18, 2008 de catul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrazYRaveN Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 am eu orizontale au fost modificate pt cross le curat si le fac poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raptoru_alb Postat Iulie 19, 2008 Autor Share Postat Iulie 19, 2008 am eu orizontaleau fost modificate pt cross le curat si le fac poze sunt gen trabuc .? pune poze daca ai..ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate