Sari la conținut

Probleme Cu Cb-ul


asklepios
 Share

Postări Recomandate

1-am demontat lantul sa il imbaiez in motorina sa il curat ca lumea si am observat ca pinionul are joc fata spate si in ax,foarte mic poate 1mm dar il are.e normal? ca nu am mai facut niciodata lucrul acesta?grosimea e de 17 ca la alea noi ca am masurat-o cu sublerul.mai exista vreo saiba in afara de surubul de strangere? 2-am fost la intrunire la Resitza cam 500 km cu tot incarcat si cu prietena in spate nu am ridicat arcurile pe spate neavand cheie si unul dintre ele a pierdut lichid banuiesc ca trebuie inlocuit.daca trebuie unde pot gasi bune(second) sau noi si cat ar costa?

3-am observat ca dupa ce am luat vreo 2 gropi un joc lateral al directiei la 50 la ora -fara maini .am invartit roata in gol si cauciucul si janta nu par denivelate.poate fi din dicul de frana?ca e doar unul.si el pare drept.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 years later...

eu am mers vreo 20000 km cu CB-ul meu de cand il am si pana acuma i-am schimbat, dupa vreo 1000 km de cand l-am luat, simeringurile de la furca ( unele de pe louis , si nu mi-au facut probleme pana acuma ) , filtrul de aer, tot atunci, si mai tarziu placutele, cauciucurile si bineinteles anual uleiul si filtrul de ulei. Pana acum am transportat ca pasager si pe asfalt bun si prin gropi si cu viteza mare si mica si pasageri de 50 kg si pasageri de 100 kg, am luat si eu multe gropi, si la viteze mici si la viteza mare si pana acuma ma eclar multumit de el , si sper sa se comporte la fel si de acum incolo .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...