adyrossi46 Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 Vand HONDA VTR1000 FIRESTORM , 2001 , 47.600Km , galben , rossi replica , tobe carbon , consumabile noi - 2.300 Euro , 0745.365.795 / 0726.46.46.46 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 cinei asa de prost sa treaca de la scuter la VTR... plus daca stau si ma uit mai bn, pute a tzeapa de la o posta,2300-EUR ? cauti sa faci minute pe tel ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 cinei asa de prost sa treaca de la scuter la VTR... plus daca stau si ma uit mai bn, pute a tzeapa de la o posta,2300-EUR ? cauti sa faci minute pe tel ? nu pute a teapa ... vezi kilometri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 nu pute a teapa ... vezi kilometri Asa si? Nu-i scuter, chiar daca a postat aici. Pretul ii mic si banuiesc ceva in neregula dar nu km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 Frumos foc.  Bafta la vanzare..si totusi incearca la vanzari,nu aici  Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 Asa si? Nu-i scuter, chiar daca a postat aici. Pretul ii mic si banuiesc ceva in neregula dar nu km. 45000 inseamna foarte mult pt un motor ... le numeri pe degete pe cele cu asa mult ... cauta la vanzari sa te convingi ... si o sa vezi ca-s la preturi mici .... nu bag mana-n foc de teapa, dar asta-i parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 45000 inseamna foarte mult pt un motor ... le numeri pe degete pe cele cu asa mult 2. Stai jos. Ai cautat vreodata BMW-uri seria R (boxere)? Sau Africa Twin-uri? Sau Transalp-uri? Nu? Daca nu e vitezana, nu e motor, nu? Mda, ma gandeam eu. As for the record, ceva e putred si pute pan' p-aici in privinta anuntului. Dar deh, cine sunt eu sa-mi dau cu parerea?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 2. Stai jos.Ai cautat vreodata BMW-uri seria R (boxere)? Sau Africa Twin-uri? Sau Transalp-uri? Nu? Daca nu e vitezana, nu e motor, nu? Mda, ma gandeam eu. As for the record, ceva e putred si pute pan' p-aici in privinta anuntului. Dar deh, cine sunt eu sa-mi dau cu parerea?! asa o fi bre ... oricum eu nu vreau vitezana eu vreau cross si nu il voi lua pe al tau ca arata ca dracu si o sa-l iau intr-o luna si juma ... cand iau si A-ul Sac Stai jos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 Daca vroiai cross, nici nu ti-l dadeam pe al meu pentru simplul motiv ca e dual-sport. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 Daca vroiai cross, nici nu ti-l dadeam pe al meu pentru simplul motiv ca e dual-sport. bafta la vanzare sti ca glumeam ... dar tot nu-l vreau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate