asklepios Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 Salut.ma bucur nespus de existenta acestui loc al celor ce iubesc aceasta motocicleta si regret totodata faptul ca v-am descoperit asa tarziu! am motocicleta de 2 ani si 2 luni si imi place la fel de mult! Acum cativa ani imi doream o motocicleta,frumoasa, fiabila, comoda si sa se miste cand e nervoasa.Am prins un catalog moto cu cele mai vandute modele si dupa cateva ore de uitat am zis : asta e! Si designul era mai reusit arata mult mai bine decat celelalte. Am vazut-o si in realitate si nu am mai putut astepta.Am luat credit si am cumparat-o. Desi am pierdut cateva sute de euro pt ca am luat-o inainte de 2007 nu imi pare rau deoarece mi-o doream prea mult sa mai astept. Ma bucur ca v-am intalnit.Toate cele bune! Sa ne vedem cu bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greenkey14 Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 velcome Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cusack Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s!ck Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 and the bike is?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 Honda CB 500. Read the profile info Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate