blu3yes Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 salut, sunt mai nou pe aici, eram curios daca se fac chestii in aer liber prin ploiesti, de genul plimbare in afara, mers la gratar etc.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cypyccu's Postat Iulie 20, 2008 Share Postat Iulie 20, 2008 salut sunt cypyccu's din Ploiesti ..........shy salut pe aceasta cale toti scuteristi din Ploiesti.......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blu3yes Postat Iulie 20, 2008 Autor Share Postat Iulie 20, 2008 Salutare si tie.... sper sa facem o mica comunitate ptr ca am vazut multi motoristi si scuteristi in ploiesti... Chiar aseara ma duceam cu nevasta-mea intr-o plimbare pana la Bucov si cred ca am salutat cu farul peste 15 motoare si scutere care se intorceau (era cam ora 20.30). Care sunteti amatori de plimbari fie si mai lungi....da-ti un mesaj pe aici poate ne strangem intr-o zi de o iarba verde sau un munte asa in scurt... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 (editat) salut sunt cypyccu's din Ploiesti ..........shy salut pe aceasta cale toti scuteristi din Ploiesti.......... Stai asa,aici nu este un post radio pirat de manele pentru dedicatii... Editat Iulie 21, 2008 de brick23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 salut sunt cypyccu's din Ploiesti ..........shy salut pe aceasta cale toti scuteristi din Ploiesti.......... Haus! Cam gay ultimul tau emoticon... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stevendor07 Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 aproape de ploiesti.....cam 20 de km.....ma primiti cu o aprilia rs 50??? am voie?:D mai am de lucru la ea dar o sa mearga cum vreau eu cand e gata:D:D:D P.S.:mha....cine nu e scuterist si nu e din ploiesti, sa taca! Respect si asfalt uscat;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blu3yes Postat Iulie 22, 2008 Autor Share Postat Iulie 22, 2008 aproape de ploiesti.....cam 20 de km.....ma primiti cu o aprilia rs 50??? am voie?:D mai am de lucru la ea dar o sa mearga cum vreau eu cand e gata:D:D:DP.S.:mha....cine nu e scuterist si nu e din ploiesti, sa taca! Respect si asfalt uscat;) Esti binevenit cu casca cu tot... ca e plin ploiestiul de "scuteristi" in slapi, bermude si sapca D&G si evident ochelari de soare , adica protectie serioasa sa nu ii afecteze retina, astia nu sunt bineveniti nicaieri din punctul meu de vedere. Ce mai ranjesc manelistii din bemveuri si mertzane la stop cand ma vad cu casca+blugi+geaca pe mine, las sa ranjeasca ei si sa ajung eu acasa sanatos, parerea mea. Stai asa,aici nu este un post radio pirat de manele pentru dedicatii... 1. Ce spirit de motociclist adevarat care isi respecta confratii ai...tine-o tot asa ca e bine... 2. In numele topicului am facut referire strict la ploiesteni, cu tot respectul domnule brick asta se numeste bagare aiurea in seama (valabil si ptr al doilea domn din Buc) etc. Multumesc ptr intelegere. Asfalt uscat si drept, si bulan maxim... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate