Sari la conținut

blu3yes

Membru
  • Număr conținut

    268
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.aquaristic.ro
  • Yahoo
    balasmihai

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Ploiesti
  • Carnet moto din
    08.04.2009
  • Motocicleta
    Yamaha Virago 535
  • Numar Moto
    PH-77-MYK

Informații profil

  • Motociclete detinute
    scuter Vinci Zuni X3 Yamaha Virago XV535S

Vizitatori Recenți Profil

804 citiri profil

blu3yes's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. blu3yes

    Bursa locala

    Caut urmatoarele piese de Virago 535: - carburatoare - kilometraj - far - inaltatoare de ghidon (mai inalte decat cele stoc, evident)
  2. blu3yes

    Bursa locala

    Mobra a primit niste alea noi intre timp: - cauciuc + camera noi pe fata - placute de frana noi SBS + lichid de frana tot fresh - bujii noi NGK Si la pret, lasam la 1600 de euro, ca e foamea mare in romanica.
  3. blu3yes

    Bursa locala

    O las la 1600 de euro, cum e acum, fara revizie si cauciuc fata schimbat. Pana la urma, va puneti ce guma vrei voi, si daca stiti sa curatati si sa reglati 2 carburatoare, va scutiti de 200 de euro...
  4. blu3yes

    Bursa locala

    Bai sa stiti ca o vand pe Visinica. Trec pe patru roti ca familistii si gospodarii. Din lipsa de lovele pentru ambele tre' sa dau mobra. Asta e. Cine o stie, nu mai are nevoie de detalii, pentru ceilalti pun 2 vorbe si cred ca gasesc si o poza ratacita. Deci, dansa e o Viraga de 535 din anul de gratie 1994, visinie (logic dreaq!), functionala rau de tot. Mici defecte optice, din avion nu se vede nimic jur. Cauciuc d-ala nou pe spate, pe fata inca il are pe cel original din fabrica (fara caterinca, e ala din 94'). Il schimb eu, nu sunt taran sa v-o dau asa, desi pe mine m-a purtat mii de kilometri, si inca are santurile vizibile. Dansa are la bord acum aproape 29.000 km. Pe scurt, motocicleta e competenta, lumea zice ca are 46 de cai frumosi, tind sa ii cred, ca trage bine. Ii fac si o revizie la TNG in scurt timp (sa intre urmatorul salariu adica), dat fiind ca tot el mi-a preparat-o cand mi-a venit de afara. Ah, cica se pune si asta la CV, sunt singurul proprietar in Romania. Accesorii, are cateva, gen sissybar cu portbagaj, proiectoare, parbriz Givi, set genti laterale + spate (Moto-Detail aproape noi, d-alea universale textile, cod Louis 10025335). Mai are si o geanta de rezervor cu magneti tot Moto-Detail (cod Louis 10026203). Se aude frumos, chiar mi-a laudat-o lumea pe ici pe colo, ca i-am operat tobele personal, sa ma "vada" taximetristii mai bine, stiti voi de ce si cum. Are pana si alarma cu telecomanda (o tin in fata blocului, era musai, nah). Iernile le-a petrecut la socramiu in garaj. Hai gata cu moartea caprioarei, in bani ar fi 1825 de euro, negociabil omeneste.
  5. blu3yes

    Bursa locala

    Vand armura moto hard marimea XS. Nu este chiar mica, sotiei mele ii vine cam mare. Are protectii umar, cot, antebrat, coloana, piept si brau. Excelenta pe caldura. Luata de la Paula's, sotia mea nu prea a purtat-o e practic noua. Pret 3 mil negociabil. contact: ID balasmihai sau 0769283775 Mike.
  6. blu3yes

    Bursa locala

    Vand armura moto hard marimea XS. Nu este chiar mica, sotiei mele ii vine cam mare. Are protectii umar, cot, antebrat, coloana, piept si brau. Excelenta pe caldurile astea. Luata de la Paula's anul trecut, sotia mea nu prea a purtat-o e practic noua. Pret 3 mil negociabil. contact: ID balasmihai sau 0769283775 Mike.
  7. Suna bine, daca am liber in acel weekend sunt prezent si eu.
  8. Adica pot sa imi aduc si o lanseta/undita ? E ceva peste pe sub apa aia ?
  9. Endurist nu sunt, tre' sa ma motivati cu ceva puternic... Deci....pastrama?
  10. blu3yes

    Bursa locala

    Gata maistre, s-a rezolvat. Relax ca era decat o injectie sa iti revii putin (vad ca a functionat ). Ai chiar si un "up" de la mine. Sanatate.
  11. blu3yes

    Bursa locala

    Tre' sa stii ce inseamna "Bursa" in primul rand. Rog adminii sa stearga topicul sau sa mute postul unde ii e locul.
  12. blu3yes

    Bursa locala

    Cumpar acvariu minim 50/25 cm...
  13. blu3yes

    Bursa locala

    Ai facut 18 ani Leo ? Gata ? trecem la A ? Spor la vanzare, recomand mobrita, foarte intretinuta...
  14. blu3yes

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Eu am si recomand Caberg 407, e accesibila la pret cam 150 E am dat eu pe ea anul trecut cand am prins-o la reducere.... La viteza vajaie decent pentru banii astia, ca rezistenta, am dat cu ea de Passat-ul unei babe idioate care nu stia ca daca faci stanga se semnalizeaza si se asigura inainte, dar s-a strambat doar passat-ul Mai studiaza piata ce sa zic....parerile sunt multe ca si castile bune la banii astia... nevasta-mea are Airoh de ex... Numai bine.
×
×
  • Creează nouă...