zahei Postat August 1, 2005 Share Postat August 1, 2005 Ieri, 31 iulie, venind dinspre Constanta, in satul Crucea cu vreo 100 de kilometri inainte de Slobozia, am vazut cu coada ochiului o Honda tavalita rau rezemata de un gard. Posibil sa fie chiar un 929 dupa far, dar am trecut repede si n-am vazut-o bine. Stie cineva ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat August 1, 2005 Share Postat August 1, 2005 sa speram ca nu nimic grav Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimitris Postat August 6, 2005 Share Postat August 6, 2005 poate nu avea cric... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat August 6, 2005 Share Postat August 6, 2005 ... o Honda tavalita rau rezemata de un gard. ... Nu-i de ras! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate