Alveola Postat August 1, 2005 Share Postat August 1, 2005 Ieri seara, pe la ora 21:15 am trecut cu masina pe langa Etrusco sa las un coleg de serviciu acasa si am vazut una bucata motor negru, necarenat (arata a street fighter, am trecut destul de repede si era multa lume, strada ingusta, n-am avut timp sa vad ce fel de motor era), cu numere de Bucuresti de leasing, si un Ford Focus Break argintiu cu aripa din stanga fata infundata langa far. mototciclistul, daca era ala care cred eu, nu avea nimic, decat niste nervi bine pusi la pachet. Nici motorul nu parea sa aiba daune serioase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat August 1, 2005 Share Postat August 1, 2005 nu iarasi, sper ca nu e Leoncio care si-a dat carena jos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat August 1, 2005 Autor Share Postat August 1, 2005 (editat) Nu, pe el il cunosc si stiu sa recunosc un BMW. Asta era ceva japonez si destul de micut, desi motorul in sine era mare. Codita era foarte ridicata Editat August 1, 2005 de Alveola Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat August 1, 2005 Share Postat August 1, 2005 Bai, ce va grabitzi. De ce nu opritzi 1 minut sa vedetzi ce s-a intamplat. Poate putetzi sa datzi o mana de ajutor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floricel Postat August 1, 2005 Share Postat August 1, 2005 (editat) Nu, pe el il cunosc si stiu sa recunosc un BMW. Asta era ceva japonez si destul de micut, desi motorul in sine era mare. Codita era foarte ridicata 213561[/snapback] nu la asta am vrut sa raspund Editat August 1, 2005 de floricel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floricel Postat August 1, 2005 Share Postat August 1, 2005 Bai, ce va grabitzi. De ce nu opritzi 1 minut sa vedetzi ce s-a intamplat. Poate putetzi sa datzi o mana de ajutor. 213786[/snapback] (La asta am vrut) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat August 1, 2005 Share Postat August 1, 2005 Or sa fie din ce in ce mai multe accidente deoarece numarul motociclistilor este in crestere si asta este inevitabil.Si tot mai multi prostii iau B-ul si ne vaneaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat August 2, 2005 Share Postat August 2, 2005 Ieri l-am intrebat pe Viorel daca a fost un incident/accident- nu stia nimic, asa ca nu pot sa banuiesc decat ca era cineva care a scapat-o de pe loc, altfel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate