rontz Postat Noiembrie 5, 2003 Share Postat Noiembrie 5, 2003 salutare! am si eu o rugaminte la voi: stiti si voi pe cineva la RAR care sa ma ajute sa-mi rezolv radierea unui IJ jupiter4 cu atas din '83...am talonul lui, dar mosul care il poseda... e mort de 3 ani (teapa dee la un politai). daca nu atunci daca auziti de acte pentru el ma intereseaza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Noiembrie 6, 2003 Share Postat Noiembrie 6, 2003 radierea se face la militzie nu la RAR. treaba e naspa pt ca itzi trebuie imputernicire de la un mostenitor , care la randul lui tre sa aiba facute actele de mostenire . pe mostenitor il costa aproximativ 3 mil treaba asta... bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vali M Postat Noiembrie 7, 2003 Share Postat Noiembrie 7, 2003 Tre sa vorbesc cu cineva. Are niste acte da nu stiu exact daca sunt de 4 sau de 5.Duminica, daca vremea nu se strica prea tare, dau de om in tirg si-l intreb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Noiembrie 7, 2003 Share Postat Noiembrie 7, 2003 vali...degeaba ii dai acte...omu are si el dar is pe numele altuia, care mai e si mort...ii cam aceiasi treaba daca le ia pe alea de la iasi...actele + drumurile il costa la fel de mult ca si rezolvarea actelor pe care el le are deja....+ca seriile de pe motoru de ij is pacatoase si nu prea le potzi schimba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MauS Postat Noiembrie 22, 2003 Share Postat Noiembrie 22, 2003 Stress are un jupiter 4 cu motoru' varza...are shi acte la el da' pe numere vechi...parca vroia 2.500.000.pe el...Da-i un mesaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat Decembrie 3, 2003 Autor Share Postat Decembrie 3, 2003 mersi mult. i-am trimis un mail... sper sa ma poata ajuta. mersi inca o data!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PAULBRATU Postat Decembrie 15, 2003 Share Postat Decembrie 15, 2003 Daca vrei am io niste acte de jupiter 3, in regula, carte, nr nou....paulbratu@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate