gornicc Postat August 1, 2005 Share Postat August 1, 2005 sambata veneam de la Sibiu de la Crazy byke si la 10-15 km de sibiu catre medias un suzuki de 600cm zacea in sant motociclistul norocos a scaspat numai cu geaca julita si cu sperietura in schimb motorul era cam sifonat bine ca nu a fost mai grav si aveti grija in curbe la petele de pe asfalt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat August 1, 2005 Share Postat August 1, 2005 Ufff... m-am speriat cand am vazut noutati la rubrica accidente. Ma bucur ca a scapat usor... Eram mai bucuros daca nu se intampla acest accident. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boogye Postat August 4, 2005 Share Postat August 4, 2005 Da, eram cu el cind s-a intimplat. Mergeam impreuna la intrunirea de la Sibiu cind la aprox. 15 km de Sibiu intr-o curba la stinga si in vale a pierdut controlul si a s-a tavalit si el pe jos. Rupt ghidon, carene zgiriate, oglinda, toba etc. In alta ordine de idei, daca tot sint aici, am luat-o si eu. Acum vreo 3 sapt. in drum spre Vama Veche, in Mangalia, noaptea, eu pe banda a doua, aveam vreo 100 km/ora un microbuz de pe banda 1 brusc se hotaraste sa opreasca pe partea opusa la "ma-sa" in curte dar de ce sa se uite el si in spate...lasa ca in fata e de ajuns. Pe mijlocul stazii banda dubla continua. Frina...stinga eu ...stinga el....stinga eu...bum...il lovesc dupa care arunc motorul pe partea stinga. Nu am patit nimic iar motorul a scapat si el ca prin minune cu citeva zgirieturi. In concluzie aveti mare grija cind vreti sa depasiti masini in orice situatie. De cele mai multe ori nu sintem vazuti iar multi handicapati cred ca merg pe principiul: mai intii virez dupa care ma asigur sau de ce p. mea sa ma mai asigur...lasa ca pune prostu frina. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat August 4, 2005 Share Postat August 4, 2005 (editat) ... Editat August 4, 2005 de Lt. Navarro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat August 4, 2005 Share Postat August 4, 2005 Sigur nu eram eu???? Nu am ratat nici o curba. Vezi la /index.php?showtopic=24391 Coincidenta e prea mare dar nu erau 15 km. Erau mai multi. Eram in Sebes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lory_rs Postat August 4, 2005 Share Postat August 4, 2005 .....aveti grija...asfalt uscat la toti!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat August 4, 2005 Share Postat August 4, 2005 Important e ca nu a patit el nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lory_rs Postat August 4, 2005 Share Postat August 4, 2005 asa e!!! fierul la urma de sanatate.....cel mai important e trupul.. bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate