omunegru22 Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 Salutare. Ati folosit careva sau ati auzit de produse din gama Sonax? M-ar interesa sa-mi cumpar un spray de lant si am gasit produsul asta intr-un magazin din sibiu. Tipul de acolo a spus ca se cumpara si ca e ok. Ce parere aveti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Mai 22, 2012 Share Postat Mai 22, 2012 da stiu e topic din 2008 dar ce rost avea sa fac unul nou.. deci stie cineva de unde pot sa iau un spray de lant cu ungere uscata marca sonax? nu mai gasesc pe nicaieri..si numai d'asta am folosit multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neutral Postat Mai 22, 2012 Share Postat Mai 22, 2012 ori ti-ai luat cateva baxuri ori nu prea ai mers deloc cu mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Mai 22, 2012 Share Postat Mai 22, 2012 da stiu e topic din 2008 dar ce rost avea sa fac unul nou.. deci stie cineva de unde pot sa iau un spray de lant cu ungere uscata marca sonax? nu mai gasesc pe nicaieri..si numai d'asta am folosit multam iti dau eu , 35 de lei ,am o bucata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Mai 22, 2012 Share Postat Mai 22, 2012 iti dau eu , 35 de lei ,am o bucata ai pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Mai 22, 2012 Share Postat Mai 22, 2012 ai pm si tu ai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neutral Postat Mai 24, 2012 Share Postat Mai 24, 2012 Au bagat si la Cora produse Sonax pentru intretinere lant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate