moz Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 RMX xstrada importator e Garage Italia exista si o varianta pt enduro numita xterra pretul e de 2300 euro cu tva, 0km, 126kg, cadru aluminiu http://www.garageitalia.ro/ta_marca.php?id=135 are cineva idee cum e motoreta ? am vb acum 5 min cu cineva de la garage italia si mi0au spus ca motoreta e gata abea prin septembrie, motorul o sa fie de yamaha wr si poza de mai sus, presupun, e "yamaha yz 250 cu roti de sm si far de ktm + photoshop" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreicoroi14 Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 "yamaha yz 250 cu roti de sm si far de ktm + photoshop"asa este.Mi se pare surpirinzator ca varianta enduro nu are handguard-uri ,imi place Xterra,arata bine,cred ca daca merge si bine ..eu i dau nota 10 (pana la urma la enduro nu conteaza asa mult designul,pe cat puterea si altele) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreicoroi14 Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 (editat) este destul de interesanta ,mai ales la acest pret Editat Iulie 21, 2008 de rider_thetiger Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaio07 Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 (editat) Eu cand vorbisem ultima oara ziceau ca aduc vreo doua pentru test-drive prin vara. Se pare ca nu s-au tinut de treaba... Mie pozele mi se par autentice. Daca in septembrie o sa o aduca, sunt convins ca au deja prototipul. Pretul este bun, asamblarea este in China (ca deh, pretul), dar ma mir ca au sugrumat motorul de 30 de cai al WR-ului la numai 20. Poate ca sa fie mai fiabila ca Yamaha Editat Iulie 21, 2008 de mihaio07 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 ai draq chinezi, invadeaza cu gunoaiele lor tot. nu mai visati la motoare de yamaha asamblate in china doar pentru ca stransul chiuloasei e mai ieftin acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaio07 Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 Din cate am inteles eu, motoarele vin "la pachet". Asamblarea se refera la restul componentelor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moz Postat Iulie 22, 2008 Autor Share Postat Iulie 22, 2008 (editat) cred ca pt facut piata e buna, am mai avut un scooter chinezesc si nu am avut nici o pb cu el Editat Iulie 22, 2008 de moz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raddu Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 Mie mi se pare identica cu o motocicletele Mikilon, fabricate in China. http://www.mikilon.com/info.asp?name=&...5017&page=1 Cineva pe forumul pro-bike zicea ca s-a interesat de ele si ca ar costa 760EURO/buc sau 570EURO/buc daca se comanda 30 de bucati. Probabil e aceeasi teaba ca si cu scuterele chinezesti, adica aceeasi motocicleta sub mai multe denumiri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaio07 Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 570EURO/buc Mi-e foarte greu sa cred ca e asa de ieftina, indiferent cate bucati ai cumpara. Ma intreb ce fel de materiale or baga chinezii aia de le scot asa de ieftine. Dar oricum, "i-ai ginit"; fara urma de indoiala mobrele astea au legatura intre ele, daca nu cumva o fi vorba despre exact acelasi lucru. Acum mi se pare mult 2300E, diferenta ar fi prea mare. Mai ales ca vaporu' din China e ieftin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate