15xxx Postat August 25, 2005 Autor Share Postat August 25, 2005 mai... voi vad ca ma cam tineti cu sufletul la gura...... unde imi fac si eu coarne? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat August 26, 2005 Share Postat August 26, 2005 ia uite-l pe ala miku'! asta indoaie tzeava de inox de 10 mm diam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat August 26, 2005 Share Postat August 26, 2005 pentru tzeava de 25 mm, trebuia putina fortza, asa ca am apelat la un crik hidraulic, ca sa nu ma muncesc prea tare, si ca sa am un control al tensiunii, necesar obtzinerii anumitor unghiuri de indoire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat August 26, 2005 Share Postat August 26, 2005 din pacate nu am la mine pozele cu dispozitivul e fixare al rolelor. o sa pun cand ajung acasa. maine o sa mai pun poze cu un alt dispozitiv, dar pentru care tre' sa lucreze musqiu. sa va mai descretzesc fruntzile va pun o poza cu noul meu look de motoretist rau. am speriat un ploitzist, de era sa faca saracu' om infarct. dar las' ca shi ei m-au speriat in ultima vreme cu amenzile.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat August 26, 2005 Share Postat August 26, 2005 tare de tot masca asta..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat August 26, 2005 Share Postat August 26, 2005 uite alt model de dispozitiv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat August 27, 2005 Share Postat August 27, 2005 asta mi se pare cel mai reushit model. dar trebuie sa pui muschiul la lucru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat August 27, 2005 Share Postat August 27, 2005 asta mi se pare cel mai reushit model. dar trebuie sa pui muschiul la lucru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 31, 2005 Share Postat August 31, 2005 Mâine postăm poze cu noul ghidon, după care îi voi pune chiloțeii tanga Âşi îl voi arunca direct în baie. Baia de crom. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 1, 2005 Share Postat Septembrie 1, 2005 ÂŞi după cum am promis, o poză cu noul meu ghidon-extreme handlebar-în formă primară. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
15xxx Postat Septembrie 1, 2005 Autor Share Postat Septembrie 1, 2005 Acum poti sa ma "ghidonezi" si pe mine catre meseriasi?...... Si.. unde ai gasit teva de 25? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Septembrie 1, 2005 Share Postat Septembrie 1, 2005 E din teava de 22. Ai si tu o oarecare forma la ghidon? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
15xxx Postat Septembrie 1, 2005 Autor Share Postat Septembrie 1, 2005 pai.. am pus in pozele de la inceput... insa mie imi tre de 25. e mai gros la vn 0ul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate