ultras_bicaz Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 Salutare, Mi-am spalat azi motocicleta la o spalatorie pt prima data. I-am explicat pe unde sa nu bage presiune, toate bune. La cateva ore m-am uitat din intamplare sub far, la radiator, si am observat cateva zone in care striatiile sunt netezite. Acum nu stiu daca a fost asa dinainte sau s-a facut doar azi, dar as vrea sa aflu la ce riscuri ma expun, si, in caz de nevoie, ce alte solutii mai am in afara de schimbatul radiatorului? Am un ZX6R(daca conteaza) Mersi si asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 Se pot indrepta cu o scobitoare de lemn,fara probleme !! Faptul ca sunt indoite iti ia foarte putin din capacitatea de racire,nu tre sa schimbi radiatorul !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate