46WRX Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 (editat) acum am vazut ca exista sectiune si pentru giurgiu, asa ca vreau sa vad cu ce va laudati...eu, altadata, ca nu pun poze cu scuteru Editat Iulie 22, 2008 de 69WRX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dya Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 ce ziceti de asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Iulie 22, 2008 Autor Share Postat Iulie 22, 2008 e superba =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandeamarcu Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 dar de asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dya Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 (editat) dar de asta? hahaha, foarte tare! uite mai jos o piesa de VTR si un fireblade cosmetizat bine de tot; Editat Iulie 23, 2008 de dya Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nicu_ndc Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 niceeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costingr Postat August 16, 2008 Share Postat August 16, 2008 (editat) bem veu.... Editat August 16, 2008 de costingr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat August 17, 2008 Autor Share Postat August 17, 2008 ti-ai luat intai macheta si pe urma motocicleta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costingr Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 ti-ai luat intai macheta si pe urma motocicleta ? da,stimabile. m-a inspirat. pe nas. ca pe heroina. (cica a oprit politia un tanar...trage pe dreapta!,va rog sa ma iertati,trag pe stanga ca pe dreapta sunt infundat...) acelasi fenomen fu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndreiXp Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 aaah costin tu erai ala cu bmw-ul te-am vazut mai demult, si chiar eram curios cine si-a luat o asemenea bijuterie. sa o stapanesti sanatos si fara incidente !!! (scz de intarziere ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 (editat) YAMAHA VIRAGO XV 500 an 1992, 20 KW (27 CP) ...inmatriculata ...adusa din Austria, prim proprietar in RO ...custom painting, sa custom ...baterie noua ...bujii noi ...rulmenti furca noi ...filtru aer nou ...schimb ulei, filtru de ulei luna asta ...ITP 26.04.2009 ...oglinzi noi ...semnalizari spate noi ...reglaj carburatoare recent ...sissy bar custom cei interesati PM please Editat Septembrie 11, 2008 de dark_alinutza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costingr Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 aaah costintu erai ala cu bmw-ul te-am vazut mai demult, si chiar eram curios cine si-a luat o asemenea bijuterie. sa o stapanesti sanatos si fara incidente !!! (scz de intarziere ) Mai fug de acasa...cu el. Intr-o seara m-am uitat mai atent pe unde sunt si eram la Ploiesti.... Merci de uraturi! Aidoma si tie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndreiXp Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 aveti idee cine si-a luat Hayabusa aia cu nr GR-10-URS ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costingr Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 aveti idee cine si-a luat Hayabusa aia cu nr GR-10-URS ? FRAM,ursul polar! Al zecilea urs din dinastie. Ce nu e clar?! Curiosule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shui Postat Octombrie 11, 2009 Share Postat Octombrie 11, 2009 (editat) dezmembrez honda transalp 600,an '89,inmatriculata ro. tel 0727196351 sau pm. Mesaj completat vand sistem evacuare complet de yamaha virago 250,si telescoapele de spate,rezultate din dezmembrarea acsteia,in stare ff ok,posibile potriviri si la alte motociclete.[chiar si pe comuniste] voi.. cei interesati puteti face un pret care sa va convina dar sa nu uitati si de mine.. smile.gif 0727196351 ori pm. Editat Octombrie 11, 2009 de kraz-trial Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoristu66 Postat Noiembrie 15, 2009 Share Postat Noiembrie 15, 2009 dezmembrez xt 600 supermoto an '94. tel 0743317510 sau pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shui Postat Noiembrie 23, 2009 Share Postat Noiembrie 23, 2009 dezmembrez suzuki gsxr 750 an 96.mi s-a spart motorul si nu imi mai renteaza sa o repar,asadar... ieftin si negociabil! detaliii numai pe pm sau tel 0727196351. NU URMARESC TOPICUL! TOBA NU MAI E CEA ATASATA DIN PRIMELE IMAGINI,AM INLOCUIT-O INTRE TIMP CU CEA ATASATA ULTERIOR. Attached thumbnail(s) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b_horica Postat Decembrie 5, 2009 Share Postat Decembrie 5, 2009 DE VANZARE !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shui Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 dezmembrez honda xlv 600 transalp,an '89,ieftin si negociabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doxasit Postat Noiembrie 29, 2012 Share Postat Noiembrie 29, 2012 Salutare! Sunt nou pe forum dar mai vechi prin Giurgiu. Am o Suzuki dl 650. Sa ne auzim daca mai iesiti cu mobrele, eu chiar nu am de gand s-o iernez pana ce vine zapada . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Noiembrie 29, 2012 Share Postat Noiembrie 29, 2012 Salutare! Sunt nou pe forum dar mai vechi prin Giurgiu. Am o Suzuki dl 650. Sa ne auzim daca mai iesiti cu mobrele, eu chiar nu am de gand s-o iernez pana ce vine zapada . tu nu vezi ca nu s a mai scris aici din 2009 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmw_life Postat Noiembrie 30, 2012 Share Postat Noiembrie 30, 2012 tu nu vezi ca nu s a mai scris aici din 2009 ? Lasa lasa..sa se mai scrie si pe aici cate ceva ... s a cam asternut praful pe sectiunea asta...pe "comunitatea motociclistilor giurgiuveni" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doxasit Postat Decembrie 4, 2012 Share Postat Decembrie 4, 2012 Se pare ca inca nu e tarziu sa mai miscam ceva pe aici. Totusi aseara am dat o tura de la giurgiu la bucuresti si retur. A fost frumos dar nu prea! Cam frig la intoarcere ( pe la 9 seara) si parca nici aderenta nu mai era aceeasi ca vara. Am mai gasit cativa motociclisti carora nu le pasa ca vine iarna, pe principiul "pana nu vad nu cred"! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Decembrie 4, 2012 Share Postat Decembrie 4, 2012 Hai ca usor usor, eu, bucurestean, v-am reinviat topicul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doxasit Postat Decembrie 4, 2012 Share Postat Decembrie 4, 2012 Cred ca la Giurgiu a venit iarna mai devreme! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate