biancocelleste Postat Decembrie 6, 2012 Share Postat Decembrie 6, 2012 Cred ca la Giurgiu a venit iarna mai devreme! Daca nu e polei pe jos nu a venit iarna pt motociclisti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndiOliver Postat Decembrie 6, 2012 Share Postat Decembrie 6, 2012 (editat) Eu sunt din Giurgiu, dar pentru mine a venit iarna de doua saptamani, prea frig pentru mine sa mai pot sa ies cu motorul... dar in sezonul urmator Editat Decembrie 6, 2012 de AndiOliver Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doxasit Postat Decembrie 7, 2012 Share Postat Decembrie 7, 2012 (editat) Trebuie sa avem o limita si noi nu?! Vremea ne arata totusi ca vine iarna. Luni 3 dec. am dat o tura pana la Bucuresti ( pe seara!)si era inca bine, dar acum cred ca pun plapuma pe motor si-l bag la iernat! Vestea buna e ca dupa iarna ( care sper sa treaca repede) am un gand sa nu mai las motoru" sa se raceasca! Hai ca usor usor, eu, bucurestean, v-am reinviat topicul Asa e! Apreciem gestul si dam o bere cu alcool sau fara la primul drum pe la Giurgiu! Editat Decembrie 7, 2012 de doxasit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndiOliver Postat Decembrie 8, 2012 Share Postat Decembrie 8, 2012 Subscriu la oferta de bere oferita de doxasit, ofer si eu una Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate