Sari la conținut

AndiOliver

Membru
  • Număr conținut

    339
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de AndiOliver

  1. Test-ride pentru Suzuki? Nu am stiut ca este posibil, cine ofera acest serviciu - Motorteam sau? In mod cert doresc si eu asta.
  2. Da, sunt confuz... arata bine... dar nu arata bine... sunt multumit de elementele de siguranta propuse, dar greutatea aia tot prea mare pentru mine este. Ghidonul adus nitel in spate - perfect, ride by wire - perfect, cruise control - perfect, manere incalzite doar optional... acceptabil. Speram sa fie o alternativa pentru mine ca o noua motocicleta, acum nu sunt in stare nici sa o aprob - nici sa o resping. Sunt confuz...
  3. Nu vad, cel putin din informatiile curente, cum ar justifica 25k. Subiectivitate... asa-i, dar si mie-mi pare urata de la jumate in spate; Doar mie-mi pare ca pentru 2021 dashul... pare saracacios...? Oricum, sunt nerabdator sa vad prezentarea si primele reviewuri.
  4. Imi cer scuze pentru un raspuns intarziat. Nu este mobra mea. A mea a fost data acum cativa ani buni in Iasi. Propietarul ei inca o detine si ma felicit ca i-am oferit-o, pentru ca fosta mea mobra are o viata mai frumoasa decat i-am oferit eu.
  5. Am fost coleg de serviciu cu riderul din acest topic... era un om cu principii solide, bun simt si care reusea sa transmita mai intotdeauna calm si buna dispozitie. Aveam aceasta pasiune pe doua roti in comun si aproape in orice discutie, incerca sa ma convinga sa fiu mai calm si mai atent expunand mereu riscurile pe care ni le asumam de fiecare data pe motor. Am ramas socat sa gasesc acest topic, am citit - iar sa cred... inca incerc sa-mi fac ordine in creier... Dumnezeu sa-l odihneasca in pace...
  6. Salut, Iata si rezultatul final. A fost mult mai mult decat in cele mai optime asteptari. Multumesc Dan pentru efortul tau si al echipei. Celor care m-au indreptat unde trebuia sa ajung - Va multumesc! Stima!
  7. Salut, Iata si rezultatul final. A fost mult mai mult decat in cele mai optime asteptari. Multumesc Dan pentru efortul tau si al echipei. Celor care m-au indreptat unde trebuia sa ajung - Va multumesc! Stima!
  8. Am sa iau legatura. Multumesc. » Post actualizat in 14 Aug 2016 16:57 Luat legatura la prima indrumare, programat pentru un diagnostic. Daca nu se baga la ea, am sa incerc si la indrumarea ta @shpixy. Multumesc inca odata.
  9. Salut, Sunt in cautarea unor servicii moto detailing (firma sau persoana fizica). Am intrat cu mobra pe un drum proaspat asfaltat si am cam luat pe ea asfalt/bitum/smoala (ce naiba o fi). Imi pare extrem de greu sa o curat si as fi interesat sa platesc sa-mi fie curatata. Va sunt recunoscator pentru indrumari.
  10. In opinia mea, este singura mobra de luat in considerare ca si prima/principala mobra. Sa o/il calaresti sanatos, cu placere si prin locuri cat mai departe cu putinta. Question: Din ce reprezentanta ai cumparat-o?
  11. A vazut ca aveam doua maini stangi, eu daca bat de 5 ori un cui in perete, de 6 imi nimeresc degetele
  12. Sunt programator , mi-am rupt din timp si mi-am organizat o aplicatie in care urmaresc diverse aspecte ale mobrei. (Cost, amorsare, pierderi, service, carburant, reparatii, aditionale etc). Deja Ulise, asa se numeste noul meu baiat, a intrat cu primul rezervor de carburant facut direct pe remorca pana sa intre la garaj. Iar pretul lui final a fost spart pe mai multe segmente de interes. Multumesc @l.u.v., cineva spunea ca viata consta in clipe de fericire. Daca doua roti, ceva ganganii in dinti si un zambet tamp pe fata ne ofera clipele respective, cine sunt eu sa nu fiu de acord cu asta. » Post actualizat in 29 Jan 2016 10:05 Si aici plecarea - domnul @FreedomFighter ce nu s-a lasat pana nu mi-a prins si mobra de remorca. Thanks man!
  13. Am ajuns acasa cu bine si va multumesc ca ati participat cu mine la unul din cele mai frumoase momente din viata mea. Acum, va doresc fiecaruia un astfel de moment in fiece an, in luna care o doriti voi Multa sanatate, bucurie pe doua roti si numa' asfalt uscat!
  14. Nu pot cita pe cei dinainte, sunt pe tel in drum spre casa, dar va multumesc pentru urari. Pentru mine mirosul si senzatia a fost importanta in prima zi (adica ieri) si nu am vrut sa fie alterata de cei din Bucuresti. La Oradea nu am fost tratat doar cu respect, dar chiar prieteneste. Va recomand, nu va lasati pacaliti de distanta, pentru mine sa meritat. Sunt lucruri ce nu le poti face de prea multe ori, dar atunci cand o poti face se merita sa fie perfect. JC DENTON sper ca a fost o discutie constructiva, astept sa impartasesti cu noi alegerea ta pe acest sezon. Stima tuturor si imi cer scuze pentru scrisul neingrijit.
  15. Multumesc. Asa este, am insistat pe langa @FreedomFighter sa nu desfaca nimic pana nu ajungeam si eu. O parte din costul ei pentru mine a insemna experienta de ieri la desfacere. Vara asta am de gand sa plec mult mai departe de cat eram obisnuit pana acum. Multumesc. Pai unii isi fac sanie vara, noi ne pregatim mobra iarna Multumesc. La asta ma gandeam si eu @dragoss, nu stiu... o sa ma duc in garaj de mai multe ori... sa ma uit la ea... o sa fie greu. Sa fiu sincer am pupat-o de "cinspe" ori, si am mirosit-o efectiv peste tot... (o mobra are un miros special cand este noua) Multumesc. Nu arata ca o Hayabusa... in opinia mea, nu are genul acela de frumusete. Doar ca de asta data, am luat o mobra cu care sa plec la drumuri mai lungi. Probabil ca dupa negocierea cu @FreedomFighter, rezolvam si partea de frumusete cu a doua mobra.
  16. Man, sunt absolut convins de entuziasmul vostru - tot respectul. Trebuie rezolvata si naveta, doar astept o estimare Insa toate acestea dupa echipamentele GS. Acelea sunt pentru mine acum in prim plan. Multumesc pentru astazi, a fost super fain, scuze ca m-am bagat in picioarele voastre, dar eram extrem de entuziast, nu am mai realizat. Keep it up Team Oradea! » Post actualizat in 27 Jan 2016 19:39 Cu conditia ca celofanele sa ramana intacte.
  17. Stiu ce spui si nu contest, doar ca am senzatia ca trebuie sa gust mobra asa. Cat despre oras, sunt in discutii cu @FreedomFighter sa rezolvam naveta la servici intr-un mod diferit. Vedem ce iese, omul acesta nu a invatat sa spuna "Nu se poate"
  18. Am citit, si ma gandeam - Fiecare vede diferit o mobra, omul are dreptate. Apoi dupa ce am citit, de abia atunci ti-am vazut semnatura si am pufnit in ras . Cat despre Akrapovic, chiar aveam o recomandare mai devreme de la un coleg forumist cu alte accesorizari... si am reflectat la propuneri. Apoi am realizat, cred ca am sa o las exact asa fara nici un bit in plus. La una din motocicletele precedente am avut o cazatura, aveam tot asa evacuarile originale, apoi le-am inlocuit cu un Akrapovic si am vazut diferente in primul rand de greutate si sunet, sunt nemaipomenite, dar... sarmul din fabrica... imi place mai mult.
  19. Era doar obosita dupa un drum de peste 12 ore (condus Giurgiu - Oradea intre 50 si 80 km/h din cauza remorcii cu care am dus Kul), alminteri si ea mi-a dat indemn sa il iau pe Ulise. Este un pasager constant cu mine pe mobra, plecam de doua sezoane tot timpul doar impreuna. Sincer, m-am dus pregatit - dar roata a trebuit sa o platesc separat , sper doar ca este de o calitate comparativa celei din spate » Post actualizat in 27 Jan 2016 17:08 Am fost atat de incantat de el... am pus pe el mai multe optionale (nav, genti exterioare, interioare, doua seturi crashbars, gear sist up/down)... nu am reusit sa trec prin filtrul gandirii toate aspectele mobrei. Concluzie: Au fost prea multe informatii in prea putin timp, habar nu am ce cauciuri am pe mobra... Dar maine trebuie sa ma duc sa o iau din reprezentanta dupa ce ii se face RARul si sper sa ma mai joc nitel cu ea, pana il pun pe remorca sa il duc spre casa. Inca sunt in Oradea
  20. Proiectoarele le-am luat in calcul dar nu am decis ce ar fi mai potrivit, poate cateva sfaturi as fi recunoscator. Scut da,scarite astept sa merg pe acestea sa vad cum sunt. Sunt putin ofticat insa ca nu imi gasesc rally gs pe marimea mea si a sotiei...
  21. Va multumesc Tare asta cu pensia, dar nu am argumente valide impotriva, probabil imi place la pensie Serios vorbind, imi doresc drumuri mai lungi sezonul acesta si mi-a parut o decizie corecta dupa ce am analizat ceva timp pe acest subiect.
  22. Multumesc! Sa fie cu noroc atat la mine cat si la toata lumea. Si vorba ta: Diiiiii ))))
  23. Multumesc frumos Hei Alex, multumesc man. Desigur, spune-i lui Thanatos ca la primul semn de sezon cald eu si cu Ulise venim sa va vizitam! » Post actualizat in 27 Jan 2016 13:50 Multumesc!!! Am insistat fata de @freedomfighter sa nu se deschida cutia decat in prezenta mea, sa fiu si eu de fata la primul miros. Faina experienta, v-o doresc la toti de trei ori pe an
  24. Salut, Doream sa impartasesc cu voi bucuria mea si sa multumesc lui @FreedomFighter nu doar pentru noul meu companion de drum - Ulise, dar si pentru rabdarea de care a dat dovada cu mine. Thanks Zsolt!
×
×
  • Creează nouă...