piticu888 Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 sal .. am un scuter aprilia sr50 street 2003 si vreau sa-mi cumpar o bujie ngk nu stiti cum ii zice la model ? pt scuteru meu sau se potriveste oricare?:-/ pls help me Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2M.R. Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 (editat) sal .. am un scuter aprilia sr50 street 2003 si vreau sa-mi cumpar o bujie ngk nu stiti cum ii zice la model ? pt scuteru meu sau se potriveste oricare?:-/ pls help me cauta si tu manualul pe net...... "I have put in a CR7EIX plug and have used it for 5 minutes, to and from work. The previous plug was a CPR8E which I thought was a Z..7 type and hence the reason I bought the 7 My first impressions so far for the CR7EIX are these: More responsive Idles smoother / even Quicker acceleration from standing start Doesn't appear to bog down, then pick up from standing start Exhaust sounds different (weird I know)" De pe un forum strain........ http://www.adrenalin-pedstop.com/p/NGK-B10...T-BODY-859.aspx www.scooter-attack.com si poti sa cauti acolo sa vezi ce model ti se potriveste..... Editat Iulie 22, 2008 de mania_vitezei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticu888 Postat Iulie 22, 2008 Autor Share Postat Iulie 22, 2008 cpr8e asta oare nu e buna ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssergiu_tuning Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 sal .. am un scuter aprilia sr50 street 2003 si vreau sa-mi cumpar o bujie ngk nu stiti cum ii zice la model ? pt scuteru meu sau se potriveste oricare?:-/ pls help me Si eu am schimbat bujia la scuter.Cred ca e la fel ca la al meu modelul. BPR7HS e cea originala.Dar vezi ca ar trebui sa scrie codul pe cea montata acum pe scuter,deci o scoti si mergi cu ea la magazin. sal .. am un scuter aprilia sr50 street 2003 si vreau sa-mi cumpar o bujie ngk nu stiti cum ii zice la model ? pt scuteru meu sau se potriveste oricare?:-/ pls help me Si eu am schimbat bujia la scuter.Cred ca e la fel ca la al meu modelul. BPR7HS e cea originala.Dar vezi ca ar trebui sa scrie codul pe cea montata acum pe scuter,deci o scoti si mergi cu ea la magazin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate