Sari la conținut

2M.R.

Membru
  • Număr conținut

    189
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    mania_vitezei

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    V-Strom 1050XT
  • Numar Moto
    B-XXX-MGM

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Peugeot Speedake,Kymco 50, Honda CBR 125, Aprilia Atlantic 200, BMW F650, Suzuki Vstrom 650
  • Interests
    Putin din toate.

Vizitatori Recenți Profil

772 citiri profil

2M.R.'s Achievements

  1. Sa ne gandim, sa ne gandim, sa ne gandim.....Ne-am gandit toti la modalitati de reducere a accidentenlor, la ce ar putea face politia ca aceste lucruri sa se intample mult mai rar, la ce am putea face noi sa minimizam riscurile. Solutii avem majoritatea dintre noi in gand si minte dar cum le transpunem in masuri eficiente pentru participantii la trafic? Ce ar trebui sa facem noi ca, gandurile noastre sa contribuie la un mediu rutier civilizat.... Chiar sunt curios daca te-ai gandit si lucrurile astea.... eu am incercat si nu am gasit nimic. Cu privire la cazul de fata....pai........" soferul e un tip ok si singurul lucru care l-a interesat a fost starea riderului"......... Firesc, de starea calaretului depinde viitorul lui si sanctiunile care i se vor aplica...... Cred ca aici e si problema , am ajuns sa fim multumiti si sa apreciem ca o persoana responsabila de un accident si vatamare corporala se comporta etic si moral adecvat situatiei in cauza........... Are motociclistul partea lui de vina dar la partea cu " altfel ce sa faca?" nu te poti insela mai rau. Cu totii am fost incepatori ori pe auto ori pe moto, la mine (moto primul permis) m-a invatat instructorul asa : " Daca ai cedeaza ( chiar si prioritate in anumite cazuri) si nu esti sigur ca te poti inscrie in siguranta pe o banda, stai si asteapta chiar daca te injura cei din spate, mai bine iei o injuratura, doua decat sa te calce masina....
  2. Iti dau dreptate cu grenada, daca mai faci rost de una te ajut si eu sa o arunci. Si eu lucrez in zona si mereu sunt probleme pe aceasta portiune de drum. Am intalnit cazuri in care s-au bagat fix in fata mea cu TIR-ul sau microbuzu cu textul: " asteapta date-n .... mea, ce-o sa faci?" sau tocmai ieseam din acel rond si un TIR a intors la 50 m de rond cu urmatorul argument " ce sa-ti fac daca mergi cu 100" , caz in care aveam 40... Tupeul soferilor din acest oras este neimaginabil, mai ales al soferilor de meserie. Toti au inceput sa mearga pe principiul " da-l in **** mea ca nu vrea sa faca accident". Tare mi-as fi dorit sa fi fost asa acum 9 ani cand aveam o Dacia 1310.... Politia e tot timpul muta si stiu sa dea amenzi doar pentru viteza nu si pentru inscrieri necorespunzatoare pe banda, facut stanga de pe prima pe un drum cu 3 benzi ( Vezi chiar Cascadelor cu Iuliu Maniu). Chiar sunt curios daca putem urmari in vreun fel ce sanctiune s-a aplicat soferului respectiv... PS: Motorul e un Suzuki GSX-R K3 600.
  3. L-ati vazut pe asta? Stroama pe 2015 de la Intermot. Aparent, e motocicleta perfecta pentru ornitologi. Astia chiar nu le au cu marketing-ul....
  4. https://d.transfer.ro/HTC-transfer_ro-09sep-29ebc7.rar
  5. https://www.dropbox.com/sh/3qud888bcdcyqpf/9Hvayr_FpL si contributia mea..
  6. Daca se anunta vreme frumoasa, as veni si eu...
  7. Salutare, am o problema cu cutia (cred) , rece merge perfect dar cand stau in trafic si se incalzeste, intra foarte greu in treptele 1,2,3, cateodata mi s-a intamplat sa nu mai iasa din treapta 1 decat dupa cateva incercari, de la ce ar putea fi?
  8. multumesc pentru raspunsuri, imi poti trimite un PM cu o sursa pentru cel de 110E ?
  9. Salutare, ma alatur si eu clubului cu cateva intrebari: De unde pot cumpara un scut + crashbar rezonabil, am cerut cateva oferte dar sub 1500 Ron amandoua nu gasesc, cred ca se poate mai ieftin de atat, sfaturi? Am gasit pe ebay modelele acestea: http://www.ebay.co.uk/itm/ENGINE-GUARD-HEED-CRASH-BARS-V-STORM-SUZUKI-DL650-V-STROM-2004-2012-/181110087620?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item2a2b009fc4 http://www.ebay.co.uk/itm/Suzuki-V-strom-650-Vstrom-2004-2008-Engine-protector-Bash-4mm-Anodize-BLACK-NEW-/251136030565?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item3a78dfb765 Intrebarea: Sunt compatibile una cu alta?
  10. merci pt. informatie, o intrebare mai am: am coburi pe care au fost puse niste sidecase Hepco-Becker, eu as vrea sa cumpar 2 Givi, se potrivesc prinderile sau trebuie sa mai fac modificari ceva?
  11. un parbriz pt un '94 unde as putea gasi, am incercat la kappa dar abia dupa 10-15 Septembrie ma pot servi, alte surse mi-ar fi de folos. M-ar interesa si o priza de 12V, cele de la Louis sunt bune?
  12. Releul de incarcare, lant, discuri ....sper sa mai completeze cineva daca am uitat ceva anume.. poti cauta si pe forum un ghid...
  13. Daca ar fi releul, de ce cand e calda( foarte calda) merge si se tureaza normal? Eu sustin Carburi / Aprindere... PS: am aflat intr-un mod neplacut ca nu imi merge vana de rezerva a rezervorului, poate fi doar vana de vina?
×
×
  • Creează nouă...