low gear Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 (editat) aventura este din concediul precedent, concediul urmator se apropie, este planificat si o sa-l aveti deasemenea Editat Iulie 23, 2008 de low gear Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alesckool Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 Suna bine dar cred ca arata mai bine daca pui si pozele:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
low gear Postat Iulie 23, 2008 Autor Share Postat Iulie 23, 2008 (editat) pozele si descrierea sunt in josul paginii pe link-ul urmator /index.php?...9112&st=520 Editat Iulie 23, 2008 de low gear Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alesckool Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 pozele si descrierea sunt in josul paginii pe link-ul urmator/index.php?...9112&st=520 Foarte frumos! Mai ales pozele de la parcul de la Plitvice. Ca parere personala, cred ca Croatia e mai frumoasa ca Italia. Bravo si la cat mai multe ture dinastea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
low gear Postat Iulie 23, 2008 Autor Share Postat Iulie 23, 2008 (editat) sa fie la toata lumea si sa descoperim locuri noi forum-ul este o buna sursa de inspiratie Alte poze (pt care nu am avut rabdare atunci) sunt aici asa arata politistii in Croatia exista un Colosseum in Croatia in orasul P_la (uitati-va pe harta) Editat Iulie 23, 2008 de low gear Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alesckool Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 Deci ce sa mai ... am ramas tablou. Nu demult am avut o prietena din Croatia (o croata, ca nu stiu cum sa-i zic) si de atunci am aflat de locurile frumoase pe care le are tara asta. Nu am fost acolo niciodata si de aia ma bucur sa vad poze asa frumoase. Aia cu politistul e... tare uniforma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate