Sher Postat August 4, 2005 Share Postat August 4, 2005 Salutare, am un zx6 din 99 cu puterea de 98 de cai, adus din Germania, si am tot auzit ca se poate scoate limitatorul de putere Are asa ceva sau asta este puterea acestui model de Germania? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rinno Postat August 4, 2005 Share Postat August 4, 2005 Salutare, am un zx6 din 99 cu puterea de 98 de cai, adus din Germania, si am tot auzit ca se poate scoate limitatorul de putere Are asa ceva sau asta este puterea acestui model de Germania? 216517[/snapback] Cred ca se poate scoate limitatorul de prostie........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sher Postat August 4, 2005 Autor Share Postat August 4, 2005 Cred ca se poate scoate limitatorul de prostie........ 216691[/snapback] Daca se poate scoate, atunci iti sugerez sa mergi urgent la un doctor PS: vrei sa ajungi sa-si bata joc de tine si toti de pe acest forum, asa cum ai reusit pe pro-bike? Nu ar fi greu daca cineva ti-ar citi doar o mica parte din posturi... Sincer, mi-e mila de tine.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rinno Postat August 4, 2005 Share Postat August 4, 2005 Daca se poate scoate, atunci iti sugerez sa mergi urgent la un doctor PS: vrei sa ajungi sa-si bata joc de tine si toti de pe acest forum, asa cum ai reusit pe pro-bike? Nu ar fi greu daca cineva ti-ar citi doar o mica parte din posturi... Sincer, mi-e mila de tine.... 217039[/snapback] Nu prea inteleg ce vrei sa spui ......... cu bataia de joc Mai bine ar trebui sa spui tu ce carnat esti ca te folosesti de poza mea fara nici un drept.................dar ce sa-i faci poate asa este la voi in Alexandria va bagati voi unde nu va fierbe oala Oricum te astept intr-o zi pe la arc sa facem cunostinta................. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
egobrain Postat August 5, 2005 Share Postat August 5, 2005 bai usor. chill out. sincer personal, nu k m-as pricepe cine stie ce , da nu cred k kawa-ul tau are limitator. Acu, dak citeste careva kre sa pricepe, poate sa ma ajute sa dau un limitator jos de la un cbr de 125, k asta sigur are. As fi recunoscator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat August 5, 2005 Share Postat August 5, 2005 google = afla care eu puteea ei normala si daca modelul tau are limitator. Apoi trebuie sa afli ce tip de limitator are. Majoritatea se pot scoate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate