iustin Postat August 4, 2005 Share Postat August 4, 2005 am auzit azi ca saptamana trecuta, doi cunoscuti au avut un accident cu o cagiva mito, in afara clujului, nu stiu exact unde, poate stiti voi. soferul (Mihai) am inteles ca nu e in stare grava, dar nu avea permis si motocicleta nu era inmatriculata. Pasagerul (Calin) nu stiu in ce stare este. daca stiti mai multe va rog sa dati detalii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat August 4, 2005 Share Postat August 4, 2005 Ce sa-i faci omul e hotarat sa intre bine de tot si sa faca treaba pana la capat trebuia sa mai fie si baut ca de carnet si talon nu-i ajungea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lory_rs Postat August 4, 2005 Share Postat August 4, 2005 nasol.....macar daca era inmatriculata.....sper sa fie bine amandoi..nu stiu nimik de ei...astept informatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate