ACHIMOTO Postat August 4, 2008 Autor Share Postat August 4, 2008 Nu promitem dar incercam sa facem rost de un cort pt cei care nu au asa ceva.Daca rezolvam ceva va anuntam saptamana asta. Primim si poate sa vina orice persoana care iubeste motocicleta si motociclismul. RESPECT-- ASFALT CURAT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 In afara de concursurile de pe topik mai aveti si altele ? pt 4 zile sunt cam putine ? cat de mare va fi traseul de cross ? ne putem da si cu atv- ul ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat August 4, 2008 Autor Share Postat August 4, 2008 (editat) OFERIM INTRAREA GRATUITA !!! * pt. cei care au ziua de nastere in perioada FESTIVALULUI * persoanele cu handicap , indiferent de natura sa * pentru motociclete mai vechi de anul 1980 * pt cei care sosesc pe motociclete si au impliniti 60 de ani * pt. fetele care sosesc la ghidonul unei motociclete * pt. cei care vin de la o distanta mai mare de 450km ( distanta dintre orasele de origine SAU cei care vin din concediu si pot dovedi ) Editat August 4, 2008 de achimmoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maru Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 si pentru localnici nu? dau o lada de bere de la happy smile? un banner ceva? punem dinti. scoatem la nevoie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tamas_daniell Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 Nu promit dar cred ca vin si eu. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ladyhawk Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 Sunt mandra de tine Achimoto. Ne vedem acolo . Chiar ca ai ales o locatie super! Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maru Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 cu locurile de cazare e cam nashpa. nu prea exista hoteluri, moteluri in zona. cred ca cele mai apropiate sint in hunedoara la 10 km. fratilor cel mai bine e cu cortul( sa nu auziti cum sforai eu?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 Nu promitem dar incercam sa facem rost de un cort pt cei care nu au asa ceva.Daca rezolvam ceva va anuntam saptamana asta. adica un cort din ala de armata ? Primim si poate sa vina orice persoana care iubeste motocicleta si motociclismul. RESPECT-- ASFALT CURAT si se poate sa punetzi niste poze cu locatia unde se va tine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maru Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 (editat) sa-ti explic. multa iarbaaaaa intre 2 dealuri hai sa ne vedem cu bine asfalt uscat aaaa sa nu uit shi un rauletz in care sa te balacesti. foarte tare!!!! Editat August 6, 2008 de maru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scorpion_girl Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 Vom pune si poze cu locatia ca sa se vada cat de cat de cat peisajul...sa stiti unde sa veniti... ..Cel mai probabil maine sau poimaine..pt ca azi nu am apucat sa facem pozele. Pt alte intrebari va asteptam sa le puneti....(la urma urmei oricine vrea sa stie cam la ce vine,cum arata si ce i se ofera) Asfalt uscat...Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat August 6, 2008 Autor Share Postat August 6, 2008 (editat) In afara de concursurile de pe topik mai aveti si altele ? pt 4 zile sunt cam putine ? cat de mare va fi traseul de cross ? ne putem da si cu atv- ul ??? avem o multime de concursuri , pe langa cele afisate , mai avem si o gramada de surprize speram placute pt toi cei prezenti , veniti si veti fi placut incantati de la peisaj pana la organizare da traseul de cross--enduro contine o portiune mai soft unde pot merge incepatorii -- atv=uri -- enduro -- si avem si o portiune mai dificila de padure , cu pante inclinat si grade diferite de dificultate ..... RESPECT -- ASFALT USCAT Editat August 6, 2008 de achimmoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maru Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 amr 14 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat August 7, 2008 Autor Share Postat August 7, 2008 Am reusit sa punem si pozele cu locatia : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 OFERIM INTRAREA GRATUITA !!! * pt. cei care au ziua de nastere in perioada FESTIVALULUI * persoanele cu handicap , indiferent de natura sa * pentru motociclete mai vechi de anul 1980 * pt cei care sosesc pe motociclete si au impliniti 60 de ani * pt. fetele care sosesc la ghidonul unei motociclete * pt. cei care vin de la o distanta mai mare de 450km ( distanta dintre orasele de origine SAU cei care vin din concediu si pot dovedi ) BRAVO ca va ganditi si la acei bikeri care merita poate , cel mai mult respect decat majoritatea , pt ca merg pe 2 ROTI !!!!! EXCELENT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_220 Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 hai ca nu mai e mult si ne vedem in 21 pe valea roatei o sa vin si eu si cu motoru si cu atv-ur i la inchiriat ........ poate o sa aduc si un buggy sa vad ce o sa fie oricum pana atunci asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maru Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 amr 13 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitica_24 Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 foarte misto locatia vin si eu numai ca trebuie sa imi gasesc un baiat doritor de pasager ....... ia sa vedem se ofera cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BrokenWind Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 foarte misto locatia vin si eu numai ca trebuie sa imi gasesc un baiat doritor de pasager ....... ia sa vedem se ofera cineva? Cam sumar profilul ca sa se repeada cineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 foarte misto locatia vin si eu numai ca trebuie sa imi gasesc un baiat doritor de pasager ....... ia sa vedem se ofera cineva? Dai "o bere" la intrunire? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitica_24 Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 Dai "o bere" la intrunire? dau o lada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BrokenWind Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 (editat) Dai "o bere" la intrunire? Lasi tu Breaza pt o pitica si as fi circumspect daca da o lada sti reclama la tuborg Editat August 8, 2008 de BrokenWind Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitica_24 Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 Lasi tu Breaza pt o pitica si as fi circumspect daca da o lada sti reclama la tuborg dar ce pitica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 dar ce pitica E na? Ia sa vedem! Lasi tu Breaza pt o pitica si as fi circumspect daca da o lada sti reclama la tuborg Buna reclama! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maru Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 mai da who is pitica? si daca da o lada de piva..... aaa shi de unde ii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BrokenWind Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 Asta incercam si noi sa aflam Ho is pitica si ce atuuri are Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate