Dumy Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 Caut capac cardan ptr nipru mt11 deoarece al meu este..."impuscat" Daca stiti pe cineva...vreau sa fie impecabil,chiar nou daca se poate de undeva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocknroll Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 Salut. Poza este complexa, practic ce ai nevoie? Capacul de aluminiu s-au pinionul cu oala si rulment din interior? Gasesti capac si pinion sigur la Gaspar. Oala nu stiu daca are dar suni la 0744472055 si intrebi. Daca nu vrei aici suna la Dany oldmoto 0740848790 si vezi daca are. Asfalt uscat numai sub roti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dumy Postat Iulie 25, 2008 Autor Share Postat Iulie 25, 2008 imi trebuie acel capac de aluminiu doar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator georgebushyo Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 Caut capac cardan ptr nipru mt11 deoarece al meu este..."impuscat" Daca stiti pe cineva...vreau sa fie impecabil,chiar nou daca se poate de undeva cum ai reusit sa-l crapi?! se gaseste pe toate drumurile... dnepra devenit o piesa de muzeu... sau de grajd... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dumy Postat Iulie 25, 2008 Autor Share Postat Iulie 25, 2008 am vorbit cu Dany oldmoto si a spus ca imi aduce el.urmeaza sa desfac tot motorul si sa ii fac o lista cu piesele ce vor trebui schimbate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorist1 Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 [dany e taticul comunistelor. eu am luat multe piese de la el si nu am nici un fel reclamatie: e parolist, nu se arunca cu preturile si se misca repede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate