ktmoldboy Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 Cupa Clujului, 07 - 10 August 2008 3 zile de offroad , navigatie cu gps (garmin) detalii aici: http://www.offroadtranssylvania.ro/nyitolap.php Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOD Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 La Baisoara nu poate sa fie decat o cursa super. Traseele sunt foarte tari si merita sa te dai in aceasta zona. De la prima cursa pe care am organizat-o alaturi de baietii de la Transilvania Off-road la Baisoara, am stiut ca va fi un loc unde se vor face curse frumoase. Va fi o cursa excelenta pentru toate gusturile. Dan Morar Transilvania Bikers Cluj Napoca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktmoldboy Postat August 2, 2008 Autor Share Postat August 2, 2008 CUPA CLUJULUI: organizator :TRANSSYLVANIA OFF ROAD CLUB , locatia:Statiunea Muntele Baisorii (jud cluj) inscrieri :joi 7 august la secretariat (hotel Alpin) . conditii de participare: sportivii trebuie sa aiba motocicletele , si echipament de protectie in stare tehnica corespunzatoare . sportivii trebuie sa aiba GPS GARMIN .se poate parcurge traseul in echipe (1 gps pt 1 echipa) . nu este necesara licenta de pilot si /sau vizite medicale speciale. TAXA: 350 ron taxa participare 425 ron taxa participare + masa 500 ron taxa participare + masa + cazare CURSA:ziua 1 - 8 august 110 km ziua 2 - 9 august 73 km ziua 3 - 10 august superspeciala +premierea ALTE DETALII : clasa MOTO va avea traseul comun cu auto extrem si cu quad . primi vor pleca in start clasa MOTO , apoi QUAD-urile , dupa care vin AUTO. deoarece sunt portiuni mai greu de trecut , se recomanda sa se mearga in echipe. dar clasamentul este individual. organizatorii asigura transportul benzinei la un punct intermediar de alimentare . pe perioada concursului VODAFONE asigura semnal GSM , AROBS asigura cu GPS -TRACKER urmarirea concurentilor pe monitoarele de la start. colegii de la TRANSSYLVANIA OFF ROAD CLUB , ne-au pregatit o cursa la care nu vreau sa lipsesc ! sponsori: VODAFONE , SUNCART ,ROLICOM ,AUTHENTIC SPIRIT , POLARIS , TRAUBENREUTER , KORACELL , AROBS , OUTBACK , RBS HOLDING , PEPSI ,PRALINA , Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaceTuning Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 (editat) Si premii? ca eu nu stiu in ce cuantum sunt sau in ce constau, da unde e taxa tre sa fie si premii Editat August 4, 2008 de RaceTuning Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 (editat) Si premii? ca eu nu stiu in ce cuantum sunt sau in ce constau, da unde e taxa tre sa fie si premii oricum nu te intereseaza premiile revenind la cursa - zona e superba si baietzii de la cj stiu ce fac. Care stati bine cu timpul bagati gaz ca merita! Editat August 6, 2008 de ionut73 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate