egobrain Postat August 5, 2005 Share Postat August 5, 2005 Uite am o cbr-ica de 125, si tare as vrea sa-i scot limitatorul. Adik sunt multumnit cu puterea ei da as vrea cva mai mult. Sa ma duc la honda park nu-mi vine k ma costa de ma indoaie . Am auzit p cineva k e limitata la aprindere, si k sa o delimitez tre sa cumpar o aprindere nelimitata, kre iarasi e f scumpa. Deci stie cineva pana la urma cum e si cum se scoate limitarea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat August 5, 2005 Share Postat August 5, 2005 pai daca-i limitata la aprindere nu ai cum decat daca o schimbi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
egobrain Postat August 6, 2005 Autor Share Postat August 6, 2005 Nu stiu sigur dak e de acolo, , d'aia v-am intrebat. Intradevar, dak e de la aprindere, singura solutie e sa o schimb, firar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat August 6, 2005 Share Postat August 6, 2005 Pai CBR -ul de 125, parca e in 4T. Stiu ca in talon are 11kw. Cu cat ar putea trage mai mult la 125T si 4T? :Intreb si eu semi-retoric... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat August 6, 2005 Share Postat August 6, 2005 Sunt de acord cu Navarro, dar mai bine te duci si ii intrebi pe cei de la honda... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate