xmotor_ktm Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 Va anuntam ca in data de 8 august va avea loc deschiderea oficiala a Reprezentantei KTM pt judetul Cluj si a judetelor limitrofe. Pe langa produsele KTM ( motociclete, accesorii,Echipamente, piese de schimb) oferim produse de la marcile Shift, Fox, NGK, Ferodo, Lucas, Mann, Champion, Motul, Yacco, Afam, Sunstar, JT, Regina, CZ, DID. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoli33 Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 multa bafta, sper sa fiti mai "altfel" decat celelalte reprezentante din zona.... Cateva intrebari: 1. cine o sa se ocupe de business? 2. service nu o sa existe? 3. m-ar interesa un pret final la un LC8... l-am vazut si m-a impresionat profund. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 multa bafta, sper sa fiti mai "altfel" decat celelalte reprezentante din zona.... Mda. Si eu astept ceva altfel....ca deocamdata doar Vindexul m-a satisfacut. In rest mai sunt multe de invatat. Eu sper ca in primul rand sa aiba un stoc de piese cat de cat sa nu tot astept 2 saptamani pentru fiecare comanda. Va doresc bafta si o sa trec si eu pe acolo in 8 august. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Junior_RIDER Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 Mult succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 ..bafta..ca aveti nevoie.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jakalu Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 Va anuntam ca in data de 8 august va avea loc deschiderea oficiala a Reprezentantei KTM pt judetul Cluj si a judetelor limitrofe. Pe langa produsele KTM ( motociclete, accesorii,Echipamente, piese de schimb) oferim produse de la marcile Shift, Fox, NGK, Ferodo, Lucas, Mann, Champion, Motul, Yacco, Afam, Sunstar, JT, Regina, CZ, DID. Eu fac POZELE de deschidere Succes sa aveti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xmotor_ktm Postat August 8, 2008 Autor Share Postat August 8, 2008 poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 Nu vreau sa fiu rau ...dar eu nu vad nici o poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
someone_else Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 Eu am fost azi p'acolo, si aveam camera de filmat, dar sincer nu mi-a dat prin cap sa trag un filmulet. :/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 ... ..pacat.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xmotor_ktm Postat August 8, 2008 Autor Share Postat August 8, 2008 (editat) aveau mai mult de 1MB... Editat August 8, 2008 de xmotor_ktm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 Un ORAR de lucru si niste date de contact nu dati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xmotor_ktm Postat August 8, 2008 Autor Share Postat August 8, 2008 (editat) alte poze... Un ORAR de lucru si niste date de contact nu dati? Luni - vineri: 9-18:00 Sambata pana la 13:00 Date de contact pe www.xmotor.ro si pe mail la xmotor_ktm@yahoo.com, site-ul este momentan in constructie dar daca aveti intrebari ne sunati la numerele afisate. Editat August 8, 2008 de xmotor_ktm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jakalu Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 Lozinca : "Merita ca-i KTM" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xmotor_ktm Postat Septembrie 25, 2008 Autor Share Postat Septembrie 25, 2008 Oferta: La cumpararea unui 690 SMC primesti la alegere produse KTM in valoare de 1000 de euro. Modelul este pe stoc.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 ..incercati nu ezitati.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alinoc Postat Noiembrie 18, 2015 Share Postat Noiembrie 18, 2015 mai exista dealer-ul ktm in Cluj? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teby05 Postat Noiembrie 18, 2015 Share Postat Noiembrie 18, 2015 Nu tinere ,era in Valcele nu in cluj si a avut viata scurta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOD Postat Noiembrie 24, 2015 Share Postat Noiembrie 24, 2015 Sunt trei dealeri! Bart Beni și mai nou e și merc auto lângă autogara beta! Ii recomand pe fiecare! Nu neapărat în ordinea scrisa mai sus! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate