lucianbiker Postat August 9, 2005 Share Postat August 9, 2005 am un Bandit de 600 N absolut impecabil 1996 inmatriculat martie 2005 rulat aprox .300km in tara toate consumabilele schimbate(ulei ,filtre ,bujii,placute,cauciucuri stare f.buna) look and sound deosebit,de 3 luni doarme intr-un garaj.ma gandesc ca poate este cineva interesat!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat August 9, 2005 Share Postat August 9, 2005 De ce "de 3 luni doarme intr-un garaj"??? Shi la ce pret te gandeai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucianbiker Postat August 9, 2005 Autor Share Postat August 9, 2005 am un Bandit de 600 N absolut impecabil 1996 inmatriculat martie 2005 rulat aprox .300km in tara toate consumabilele schimbate(ulei ,filtre ,bujii,placute,cauciucuri stare f.buna) look and sound deosebit,de 3 luni doarme intr-un garaj.ma gandesc ca poate este cineva interesat!!!!!!!!!!! 219847[/snapback] stimate domn pretul este de 4000 Euro(de 3 luni) avand in vedere ca nu s-a vandut pana acum pretul este negociabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon80 Postat August 9, 2005 Share Postat August 9, 2005 Frumusel foc banditul tau, dar daca nu e de vanzare puteai sa postezi la sectiunea /index.php?showtopic=15860, sectiunea Suzuki Bandit. Banditii... Iar daca e de vanzare te puteai duce la sectiunea Vanzari : clasa 500-750 ccm, sau pe BikeShop. /index.php?showforum=3 Oricum daca tot il vinzi, bafta la vanzare!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucianbiker Postat August 9, 2005 Autor Share Postat August 9, 2005 Frumusel foc banditul tau, dar daca nu e de vanzare puteai sa postezi la sectiunea /index.php?showtopic=15860, sectiunea Suzuki Bandit. Banditii... Iar daca e de vanzare te puteai duce la sectiunea Vanzari : clasa 500-750 ccm, sau pe BikeShop. /index.php?showforum=3 Oricum daca tot il vinzi, bafta la vanzare!!! 219969[/snapback] din martie este la vanzare pe "vanzari 500-750" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon80 Postat August 9, 2005 Share Postat August 9, 2005 Atunci ce pot sa zic ... multa bafta la vanzare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Septembrie 1, 2005 Share Postat Septembrie 1, 2005 din martie este la vanzare pe "vanzari 500-750" Shi te-ai gandit sa incepi shi 3 topicuri in "motociclete de strada" ca ... poate, poate ne convingi desi eu inclin sa cred ca pretul este de vina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate